askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Cele mai spectaculoase gadget-uri in 2012 - GALERIE FOTO

Cele mai spectaculoase gadget-uri in 2012 - GALERIE FOTO

1/15063
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Anul 2012 este unul cu adevarat impresionant din punct de vedere tehnologic. Astfel, in acest an au aparut, printre altele, noul iPad 3, Sony Xpera S sau Padfone Asus.

Padfone Asus

Desi initial a fost doar o idee, cei de la Asus au confirmat ca Padfone-ul este acum disponibil. Astfel, clientii vor achizitiona o tableta si un telefon 2 in 1. Cele doua aparate vin insotite de un card sim, de un hard de stocare pentru date si aplicatii. Telefonul poate fi incarcat de la bateria tabletei.

Sony Xperia S

Sony Xperia S este primul telefon produs de Sony, fara sprijinul scandinavilor de la Ericsson. Utilizatirii din Marea Britanie au fost primii care s-au bucurat de acest telefon, in luna martie a acestui an. Sony Xperia S ruleaza cu Android 2.3, are un ecran HD de 4.3 inci, un procesor dual core de 1.5GHz, dar si o camera de 12MP.

iPhone 5

Revelatia anului 2012 si cel mai asteptat eveniment asteptat de toti fanii Apple este lansarea iPhone 5. Conform zvonurilor lansate, telefonul urmeaza sa apara in aceasta toamna. Se pare ca prototipurile noului dispozitiv care sunt testate acum de catre Apple au integrat chip NFC si ca aparatul va avea un port conector de 19 pini.

Samsung Galaxy S3

Desi Samsung Galaxy S3 a venit cu multe imbunatatiri, nu se stie inca daca va reusi sa depasesca predecesorul Samsung T3.

Galaxy S3 are o camera de 12 MP si un display HD, de 4,65 inci. Cei de la Samsung spera totusi ca acest telefon va avea mai mult succes decat toate telefoanele de la Samsung.

iPad 3

Multi fani Apple sustin ca au asteptat cu nerabdare iPad-ul 3, dar ca asteptarea a meritat toti banii. iPad 3 are display HD de 9.7 inci, 1 GB ram si dispune de conectivitate 4G.

sursa foto: menshealth.com