askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Cele mai scumpe casti Beats by Dr.Dre

Cele mai scumpe casti Beats by Dr.Dre

2/244
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Beats Electronics, fondat de artistul hip-hop Dr. Dre si boss-ul de la Interscope, Jimmy Lovine, s-a impus serios in piata echipamentelor audio inca din 2006.

Pretul unei perechi de casti Dr. Dre nu e deloc mic, iar Beats Electronics s-a gandit sa iasa pe piata si cu o colectie de produse de lux.

Vrei sa vezi cum arata o pereche de casti audio de 1 milion de dolari Iata care sunt cele mai scumpe 5 casti audio Beats Electronics!

5. Colorware Illusion Beats by Dr. Dre - 1000 $

Colectia Colorware Illusion nu este mai avansata tehnic decat obisnuitele Studios Headphones, insa se remarca prin design. Colorware Illusion vin in trei variante de culori: de la albastru la rosu, de la rosu la auriu, de la auriu la argintiu.4. Black Chrome Studio Beats By Dr. Dre - 1575 $

La realizarea acestor casti s-a folosit sticla neagra, iar logo-ul Beats Electronics a fost realizat din cristale Swarowski negre.3. Gold Plated Beats by Dr. Dre - 2350 $

Create intr-o editie limitata, Gold Plated Beats by Dr Dre sunt realizate din aluminiu, pentru o claritate mai mare a sunetului. Castile sunt imbracate in aur de 24 de carate.2. Swarovski Glamour series - 2650 $

Swarowski Glamour sunt casti de lux placate cu aur de 24 de carate si realizate manual, folosind 2400 de cristale Swarowski Dorado.


1. Graff Diamonds Million Dollar Beats by Dr. Dre- 1 milion $

La finala Superbowl de anul acesta, Sky Blu de la LMFAO a aparut pe scena cu o pereche de casti Beats by Dre, incrustate cu diamante Graff de 114 carate. Acestea sunt cele mai scumpe casti ale companiei Beats Electronics.