Cele mai cool gadgeturi pentru iubitorii bere
1/10283
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Daca am retinut bine, pe 5 mai ar fi ziua barbatului. Daca nu am retinut bine, am putea sa o facem atunci, nu In cazul asta, articolul este dedicat doamnelor, care au ocazia sa ne arate cat de mult tin la noi. Si asta pentru ca am gasit cateva gadgeturi tare cool care ne-ar placea la nebunie. Intamplator, toate se leaga de bere. Deci, doamnelor, atentie!
Sort de gratar cu banderola de sergent
Sortul este de camuflaj si arata bestial! Are mai multe buzunarase si o banderola integrata peste piept unde incape munitia, adica 6 cutii de bere. Unde mai pui ca este facut din bumbac 100% si ca este marime universala! In plus, stiam ca si doamnelor le plac uniformele militare, deci ar fi un cadou pentru intreaga familie.


Gargouilleᅡdesfacator
Asta ca sa vedeti cat suntem de culti. Stim ce este un gargouille si, mai mult, asta este unul care are si o utilitate cu adevarat practica. Desface sticle de bere. Cum pierdem mereu desfacatorul, asta este gandit genial: se prinde pe o suprafata de lemn. Si hai sa fim seriosi, arata destul de bine, cat sa nu strice amenajarea casei.


Dar personalizat
Merita mentionat, fie ca vorbim de o cana sau o mare halba. Mai nou, am gasit ceva si mai reusit: un stativ pentru mai multe beri, de lemn, (din nou, ne gandim la ceva frumos pentru casa) pe care doamnele pot scrie ceva ac sa isi arate recunostiinta fata de noi.


Mustata de bere
Este geniala, sa recunoastem! Este un set de diferite mustati care se lipesc pe halba. Traditional, bautorii de bere isi stergeau mustata de bere, dupa fiecare gura. Astazi, ca sa facem pe plac doamnelor, majoritatrea am renuntat la podoaba faciala (mustata sau barba). Deci macar atat ne datorati, o mustata falsa.


Set bere pahar / sticla
O gaselnita ingenioasa care ne place pentru ca suntem innebuniti dupa gadgeturi in general (doar ne place si mustata de mai devreme). Deci¬ ai un fel de termos, care este pahar, gandit astfel cat sa tina berea rece mai mult timp. Paharul gol se intoarce si devine capac perfect pentru sticla.


Maner cutie bere
Foarte util, mai ales daca berea este rece. Si berea este mereu rece. Cum suntem si noi delicati, si nu vrem sa ne inghete mana mereu, sau poate doar nostalgici dupa o halba, manerul asta care se monteaza pe cutie este exact ce avem nevoie.


Capac de bere
Este din silicon (barbatilor le place mult materialul asta :D), este durabil si se pune peste berea desfacuta, ca sa nu rasufle. Este ceva binevenit, daca va ganditi: poate duce la mai putin consum de bere. Pana acum, noi beam toata sticla doar ca sa nu rasufle, dar cu un astfel de gadget la indemana, cine stie cat de putin ajungem sa bem!


Centura de beri
Pe ideea banderolei cu beri, exista si o centura, tot de camuflaj. O astfel de centura elimina acel efort de a te deplasa intotdeauna pana la frigider pentru o doza noua.


Kit de berar
Este ceva foarte tare si asta pentru ca barbatilor le place sa mestesugareasca mereu. Este un fel de ¬Ce pot face doua maini dibace¬ sau ¬Sa ne facem singuri jucarii¬, varianta pentru oameni mari. Kit-ul vine cu absolut toate ingredientele necesare ca sa iti faci singur berea. Nu garantam pentru talentul tau, totusi.
Burta de bere
Nu radeti, este chiar un accesoriu, nu ceva din dotarea noastra. Este un recipient pe care il umpli cu bere si cu care te poti plimba relaxat pe strada, la sedinta cu parintii sau la teatru. Doar nimeni nu va rade de tine pentru ca ai putina burta, nu