Cele mai bune aplicatii pentru chat pe smartphone
1/10191
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Aplicatiile dedicate chat-ului pe smartphone nu sunt numai o cale de a te relaxa in transportul in comun, cand esti singur intr-o cafenea sau cand stai pe o banca in parc, ci au si utilitatea lor incontestabila: presupun comunicarea in scris in timp real si te costa mai putin decat un lung schimb de SMS-uri.

Mai departe vom vedea o lista cu cele mai cunoscute si interesante aplicatii de chat pentru smartphone-ul tau, pe langa Yahoo Messenger-ul clasic. Unele dintre ele au si functii in plus, care iti permit sa faci si alte lucruri pe langa transferul de fisiere foto si video.

Unele iti permit apeluri online sau chiar apeluri video online, altele sunt o platforma care incorporeaza mai multe mesagerii online cunoscute.
WhatsApp
Aceasta este cu siguranta cea mai cunoscuta dintre aplicatiile din Play Store si poate fi folosita pe Android, iOS, Windows 8, Blackberry si Symbian. Ai posibilitatea sa trimiti fisiere audio si viedo si locatia ta pe deasupra, cat si de a face grupuri de chat. Utilizatorii sunt definiti de numarul lor de telefon, asa ca poti chat-ui cu toti cei din agenda ta.

[caption id="attachment_33049" width="496"] sursa: blogspot.com[/caption]

eBuddy
Cunoscutul eBuddy poate fi folosit acum pe orice platforma si se descurca cu aceeasi usurinta ca varianta ei pentru computer. Acest sistem de mesagerie online integreaza Messenger-urile de la MSN, Yahoo, Facebook, cat si Gtalk-ul si alte minunatii.

[caption id="attachment_33050" width="314"] sursa: fulltechreview.com[/caption]

Viber
Chiar daca nu ai cont de Skype, poti da un apel pe internet prin aplicatia Viber, care poate face cam tot ce face Skype, ba chiar si mai multe. Partea cea mai interesanta este ca nu este necesar un cont.

[caption id="attachment_33051" width="400"] sursa: dailyappblogger.com[/caption]

Nimbuzz
Ceea ce da caracterul special acestei aplicatii este abilitatea ei de a incorpora platforma de multi-messenger a lui eBuddy, cat si optiunea de apel vocal a lui Viber. Este usor de folosit si iti ia putin sa o instalezi.

[caption id="attachment_33052" width="450"] sursa: technmarketing.com[/caption]

Fring
Si aceasta aplicatie cu o interfata de mici dimensiuni are optiunea de apel online, de aceasta data de video apel, pe langa functiile de baza (chat, trimtitere de fisiere si altele). Fring este una dintre putinele aplicatii de smartphone prin care poti efectua apeluri video pe internet.

[caption id="attachment_33053" width="270"] sursa: cnet.com[/caption]