Ceasurile Oxette - un cadou ideal pentru femeia ta
1/10882
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Viata tumultoasa a femeii moderne se invarte in permanenta in jurul conceptului de timp: sa respecte deadline-ul de la job,ᅡ sa petreaca ore de relaxare alaturi de cei dragi si sa-si ofere cateva momente pretioase de rasfat.

Propunerea Oxette pentru femeile ocupate sau mereu in criza de timp, dar care stiu ca nu e suficient doar sa fii punctuala, ci sa ai si un lookᅡ impecabil, este accesorizarea tinutei cu ceasurile noii colectii Toamna/Iarnaᅡ 2013-2014, dominate de utilitate si precizie in design.

Ceasurile Oxette se indeparteaza de traditional si scot din anonimat culorile puternice prin curelele realizate din piele in culori vibrante, perfecte pentru stilul eclectic al femeilor indraznete care stiu sa inlature barierele modei.

Astfel, acestea devin un accesoriu statement care insufla fantezie moderna si eleganta oricarei tinute, indiferent de stil.

Pentru acelea dintre voi intotdeauna la curent cu cele mai noi tendinte in moda si styling, Oxette propune ceasurileᅡ cu design in linii curate si combinatii eterogene de metale si texturi: otel inoxidabil, cadrane tratate in bai de aur si intotdeauna delicatul aur rose.ᅡ Ele capata in mod individual versatilitate datorita armoniei dintre precizia ceasurilor tip cronograf si complexitatea fragila a pietrelor de zirconiu incrustate pe cadran.

Printr-un adevarat joc al conceptului de timp, toate ceasurile Oxette din cea mai recenta colectie se remarca prin detalii retro precum cadranele rotunde, texturile delicate ale aurului si aurului rose imbinate perfect cu pietrele semi-pretioase ce imbraca delicat fiecare piesa.