Ceasul care leviteaza
4/4690
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Floating Clock si produs de cei de la Think Geek acesta pur si simplu pluteste daca il plasezi intre cei doi magneti aflati in bazele gadgetului; mai mult decat atat, un mecanism intern ii permite sa execute o miscare de rotatie in jurul propriei axe.
Stim ca e relativ usor de facut, dar de multe ori genialitatea unei idei sta in simplitatea realizarii sale.In locul ceasului puteti pune o macheta a unei navete spatiale, dar dupa mine ceasul arata mult mai bine; naveta e copilaroasa, in timp ce ceasul e elegant si isi poate gasi locul chiar si intr-un birou de CEO.

E cool, foarte cool, extrem de cool, the coolest; mai cool decat un urs polar care bea Ice Tea intr-un frigider aflat la Polul Nord. Ceasul costa 90$, naveta spatiala adaugand inca 24$ la nota de plata finala. Din nefericire si spre dezamagirea mea nemarginita, se pare ca cei de la Think Geek nu trimit in Romania ( tari precum Burkina Faso, Cambodgia, El Salvador, Ghana, Namibia si Nepal, ca sa numesc numai cateva, se afla insa pe lista). Daca chiar vreti sa cumparati asa ceva presupun ca daca dati un mail producatorului se poate rezolva cumva.

Sursa: www.gizmo.ideo.ro