askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Carcase inedite si extrem de practice pentru iPhone

Carcase inedite si extrem de practice pentru iPhone

3/30574
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cu cat se inventeaza mai multe obiecte practice care ne pot usura exsitenta si in acelasi timp o pot face mai frumoasa, cu atat mai fericiti suntem.

Carcasele prezentate in continuare ne incanta prin faptul ca sunt multifunctionale si foarte utile.
Eyn iPhone Storage
O combinatie intre portofel si telefon, este o carcasa ca un setar personal, in care poti pune chitante, carti de vizita, guma de mestecat si chiar un balsam de buze daca esti genul care are grija de acest aspect.

Pentru iPhone 4/4S, 5

[caption id="attachment_30587" width="575"] sursa: www.blessthisstuff.com[/caption]

ReadyCase
Inedit la aceasta carcasa este briceagul cu desfacator de bere atasat pe spatele ei, dar ofera si un suport pentru prinderea firului de la casti si un inel ajustabil pentru lentila camerei foto. Desfacator de vin nu are.

Pentru iPhone 4/4S, 5

[caption id="attachment_30582" width="570"] sursa: westpennjournal.com[/caption]
Pepper Spray
Daca esti genul care prefera sa tina la el tot timpul ceva instrumente pentru auto-aparare, aceasta carcasa vine cu un sport pentru spray-ul cu piper. Oare cat de comod intra in buzunar

Pentruᅡ iPhone 4/4S

[caption id="attachment_30583" width="560"] sursa: piximus.net[/caption]
Twelve South BookBook
Un alt portofel, insa de aceasta data mai asemanator, avand in vedere toate buzunarele pentru carduri si buzunarul mare pentru bancnote. Asa ramai cu doar un buzunar ocupat, in care se afla si portofelul si telefonul. Practic!

Pentru iPhone 4/4S, 5

[caption id="attachment_30584" width="489"] sursa: www.gadgetmac.com[/caption]
PowerGuard with BungeeAir
Destinat persoanelor care isi cauta mereu telefonul si nu stiu unde l-au lasat, aceasta carcasa ofera un breloc de chei care scoate un sunet atunci cand se indeparteaza de mobil mai mult de distanta aleasa de tine. In plus, partea de PowerGuard iti ofera curent cat sa vorbesti 4 ore la telefon.

Pentru iPhone 4/4S

[caption id="attachment_30585" width="500"] sursa: www.macmall.com[/caption]
PhoneSuit Elite
Aceasta carcasa vine in ajutorul tau in momentele in care telefonul tinde sa ti se descarce cand ti-e lumea mai draga. Poate sa iti incarce bateria in aproximativ doua ore, doar apasand pe "on".

Pentruᅡ iPhone 4/4S

[caption id="attachment_30586" width="490"] sursa: www.phonesuit.com[/caption]
Atlas Waterproof
De cate ori ti-ai scapat telefonul in apa, pe strada sau in casa Daca esti genul patit, atunci aceasta carcasa waterproof este ideala. In plus este si dustproof si shockproof. Mobilul poate functiona sub apa timp de apoape o ora.

Pentru iPhone 5

[caption id="attachment_30580" width="650"] sursa: bestsmartphones.us[/caption]