askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Camera SD multifunctionala

Camera SD multifunctionala

1/15968
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dimensiuni liliputane dar o multitudine de functii. D-Snap SV-AS3 este acel produs all-in-one de care ai nevoie. Beneficiind de o multime de tehnologii avansate, acest model care incape perfect in buzunar, este in acelasi timp un aparat foto digital, o camera video care inregistreaza in format MPEG4 si un player digital de muzica.

Poate reda pana la 40 de ore de fisiere MP3 si AAC si in plus il poti folosi si ca reportofon digital. Inregistreaza orice vrei, oricand vrei cu acest model miniatural si bucura-te de versatilitatea cardului SD. Poti vizualiza imaginile digitale pe ecranul LCD al lui SV-AS3, printr-un DVD Recorder DIGA sau pe unul din ecranele plate Viera.
D-Snap AS3 poate rula pana la 40 de ore de muzica in format MP3, WMA sau AAC de pe cardul SD. Acest lucru este posibil dtorita bateriei de mare capacitate si algoritmilor speciali de economisire a energiei. Fara parti mecanice, SV-AS3 este rezistent la vibrati - cu alte cuvinte vei asculta muzica fara probleme chiar si in timp ce alergi.
SV-AS3 este ideal pentru inregistrarea acelor evenimente unice la care iei parte. In modul Extra Fine SV-AS3 poate inregistra in format MPEG4 la 30 de cadre pe secunda. Utilizatorii D-Snap pot inregistra un program TV pe cardul de memorie SD, folosind un DVD Recorder Diga si dupa aceea pot vizualiza inregistrarea pe SV-AS3.