askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  5 device-uri in care sa investesti in 2023

5 device-uri in care sa investesti in 2023

calendar_month 17 Mar 2023, 00:00
Device-urile sunt menite să ne facă viața mai ușoară, să câștigăm mai mult timp pentru noi, să fim conectați în permanență la ce ne interesează și, da, să ne ajute să trăim mai sănătos. Tehnologia a evoluat incredibil de mult și în fiecare an apar noi dispozitive care să-ți simplifice diverse activități. Este practic imposibil să le cumperi pe toate, însă poți să faci câteva alegeri inspirate. Iată 5 device-uri în care să investești în 2023:

Țigară electronică

Cu toții știm că fumatul dăunează grav sănătății și le produce disconfort celor din jur, dar este foarte complicat să spui „stop” și să lași țigările de pe o zi pe alta. Însă țigările electronice îți pot susține acest efort. Sunt multe lucruri de știut despre aceste device-uri, dar poate cel mai important este acesta: că elimini substanțele nocive care sunt prezente la fumatul clasic. Cei mai mulți fumători care au apelat la această alternativă au renunțat definitiv la fumatul clasic. Până la urmă, fumatul este legat de dependența de nicotină, substanță regăsită în lichidele pentru țigările electronice și care are efecte negative incomparabil mai mici față de celelalte substanțe provenite din fumul de tutun. Cu ajutorul țigărilor electronice se poate scăpa și de dependența de nicotină, pentru că lichidele au diverse concentrații, putând fi utilizate treptat unele din ce în ce mai mici, până la cele cu 0 nicotină.

Periuță de dinți electrică

Îngrijirea dinților este esențială pentru orice persoană, iar cu o periuță electrică poți face acest lucru mult mai eficient. În acest domeniu, tehnologia a evoluat foarte mult, iar aparatele de ultimă generație s-au dovedi a fi extrem de utile pentru prevenirea depunerilor de tartru și implicit a apariției cariilor. Deci, este o investiție pentru sănătate și te poate scăpa de cheltuielile foarte mari pe care le-ai avea cu dentistul.

Smartwatch

Un ceas inteligent înseamnă mult mai mult decât un simplu ceas. Poate monitoriza mai mulți parametri legați de sănătate, cum ar fi pulsul, greutatea, nivelul de activitate fizică și astfel poți să-ți ții sub control organismul. Apoi este legat de telefonul mobil și vezi mult mai ușor dacă a apărut ceva nou, dacă te sună cineva, dacă primești mesaje sau mailuri importante, chiar dacă ești într-un loc aglomerat și zgomotos sau într-unul în care trebuie să ai telefonul închis. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile unui smartwatch, dar consultând materialul de pe boat-lifestyle.com, vei descoperi mult mai multe. Va fi o investiție cu adevărat utilă, care îți va îmbunătăți semnificativ viața.Robot de aspirare

Este o superinvenţie, care îţi poate face viaţa mult mai uşoară, atunci când vine vorba de curăţenie. Îți face curat în toată casa chiar și în lipsa ta. Doar trebuie să-i lași deschise ușile camerelor și să-l pornești din telefon, iar când te întorci acasă, găsești totul curat. Cele mai multe aparate moderne de acest tip sunt dotate și cu mop, așa că vor realiza o igienizare completă.

Mașină de spălat vase

Spălatul de vase este o activitate neplăcută pentru cei mai mulți dintre noi, dar necesară. În 2023 este un echipament aproape indispensabil, în condițiile în care suntem din ce în ce mai ocupați. Pe lângă faptul că face o treabă care ție îți displace și îți mănâncă mult timp, o mașină de spălat vase te ajută să reduci consumul de apă, pentru că își dozează exact cantitatea necesară.

Foto: Unsplash

 

Cauta in site