askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  5 Cele mai tari ceasuri digitale de birou

5 Cele mai tari ceasuri digitale de birou

3/31814
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Industria ceasurilor este una dintre cele in care producatorii isi permit sa experimenteze si sa obtina cele mai inedite modele, fie ele de mana, de perete sau de birou.

Imaginatia designerilor a nascut modele creative si originale atat in ceea ce priveste ceasurile analogice cat si cele digitale. Insa mai departe vom vedea cele mai interesante ceasuri digitale de masa facute pana acum.
Verbarius
Ceasul are un ecran LCD pe care este afisat timpul intr-o propozitie. Ceasul iti spune ora atat in engleza, cat si in franceza, spaniola, germana sau rusa. In plus, poti descarca si alte limbi pentru el maghiara, italiana si turca. Tot ce ai nevoie pentru a sti cat e ceasul este auzul, fara limbi si cifre.


Doctor Who
Acest ceas de la Tardis care proiecteaza ora este distractiv pentru amatorii de obiecte deosebite, dar mai ales pentru fanii serialului. Ceasul proiecteza ora pe perete sau pe tavan, si are alarma vizuala si auditiva. Atat timp cat ii inlocuiesti constant bateriile, totul va merge ca pe roate.


Cuburi cu leduri
Acest ceas cu alarma este format din cuburi inalte de 5 cm, iar fiecare dintre cuburi arata o cifra pe display, compunand astfel oar. Cele patru cuburi sunt independente si astfel poti sa le pozitionezi cum doresti.


Incarcator wireless cu proiectie
Acest ceas de la Oregon iti proiecteaza ora si temperatura din casa, si are si un display cu aceste informatii. In plus, functioneaza si pe post de incarcator pentru diverse electronice care se pot alimenta prin wireless. Partea de deasupra este plata si destinata depozitarii aparatului pe care il incarci.


Numaratoarea inversa
S-a inventat ceasul care inlocuieste notitele din calendar si iti arata chiar el cat mai este pana la evenimentul important pe care il astepti cu atata nerabdare. O idee foarte ditractiva si utila, nu-i asa Produsul este distribuit de Mr. Jones Watches, Londra, si are 34 de optiuni diferite cand vine vorba de setarea numelui evenimentului pe care il astepti, printre care aniversare, vacanta sau simpu, "ziua cea mare".