askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  5 Cele mai inedite si cool obiecte

5 Cele mai inedite si cool obiecte

3/31536
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Multe dintre obiectele inventate pana acumᅡ sunt de-a dreptul inutile si au fost facute doar de dragul de a le face.ᅡ Dorind sa faca obiectele cat mai utile si cu mai multe insusiri, oamenii au adaugat tot felul de functii suplimentare unor device-uri banale, ba chiar au nascocit tot felul de cadouri inedite care nu au neaparat o utilitate practica.

Unele dintre ele sunt cu adevarat utile, insa acest lucru este mai rar intalnit.

Mai departe vom vedeaᅡ care sunt cele mai tari gadget-uri mai mult sau mai putin utile inventate de om pana acum.
Ceasul video de 8 GB
Nu neaparat foarte util, ceasul de mana cu ecran video iti permite sa te uiti la filmulete pe un gadget inedit. Include un voice recorder, un difuzor hi tech si un jack pentru casti. Poti vedea poze in format jpeg si sa asculti muzica in acelasi timp.

[caption id="attachment_31537" width="400"] sursa: mensfame.com[/caption]

Umbrela-neon
Cei mai incantati sunt fanii Star Wars, deoarece seamana cu o sabie laser. Umbrela are un buton care face ca axul central al acesteia sa se aprinda si sa-ti lumineze calea. In plus, acest obiect te ajuta sa fii vazut mai usor de catre masinile care trec noaptea prin ploaie pe langa tine.

[caption id="attachment_31538" width="600"] sursa: www.thecoolist.com[/caption]

Castile-banana
Pe piata se gasesc tot felul de seturi de casti sau receptoare pentru telefonul tau mobil, insa acesta este de departe cel mai inedit. Nu se sparge daca il scapi si la birou arati mult mai cool daca vorebesti la o banana, spre deosebire de colegii tai cu telefoanele lor de birou.

[caption id="attachment_31539" width="300"] sursa: www.stupid.com[/caption]

Piatra cu USB
Aceasta piatra este destinata sa fie "animal de casa". Acest Pet Rock se activeaza in momentul in care il conectezi prin USB la orice device: atrage atentia celor din jurul tau. Nu consuma si nu are nevoie de curent electric, este doar animalul tau deosebit de companie.

[caption id="attachment_31540" width="400"] sursa: www.thinkgeek.com[/caption]

Manusi conductoare
Cu aceste manusi iti poti folosi telefonul cu touch screen linistit pe timp de iarna, fara sa iti mai dai constant manusa jos. Cu aceste manusi conductoare poti tasta sau raspunde la telefon fara sa iti mai inghete mainile.

[caption id="attachment_31541" width="496"] sursa: www.instash.com[/caption]