askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  4 Device-uri de care nu mai avem nevoie

4 Device-uri de care nu mai avem nevoie

3/30866
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Inventiile moderne in materie de tehnologie includ mai multe servicii intr-un singur produs, de aceea device-urile specialziate pe o anumita utilitate devin dispensabile. Perisabilitatea in tehnologie face ca in fiecare an sa poti arunca linistit ce ai achizionat in anul anterior, pentru ca ramai in urma.

Desi au fost extrem de inovatoare si utile atunci cand au aparut, device-urile pe care le vom vedea mai departe au devenit lucruri la care poti renunta.
Mp3 player
De ce sa iti incarci buzunarele si cu telefon si mp3 player, cand poti sa asculti muzica direct la telefon, fie din memoria lui, fie direct prin stream online gratie conexiunii mobilului la internet. Sigur, poate te-ai obisnuit cu iPod-ul tau, insa piata de tehnologie actuala are oferte din ce in ce mai tentante. Succesul acestui device a fost asigurat de durata lunga de viata a bateriei si capacitatea mare de stocare, insa acum telefoanele pot face acelasi lucru. Acelasi lucru este valabil si pentru videoclipuri.

[caption id="attachment_30877" width="480"] www.wisegeek.com[/caption]

DVD player
DVD-ul a venit ca o inventie foarte utila dupa CD-uri, insa acum avem la indemana un stick USB tot timpul. Si cum atat computerele cat si televizoarele au port USB, totul devine mult mai simplu. Ba chiar in masina asculti muzica tot de pe acest suport. Colectia ta de DVD-uri pe care le pretuiesti poate fi singurul motiv pentru care vei mai deschide DVD-ROM-ul.

[caption id="attachment_30881" width="524"] sursa: www.alibaba.com[/caption]

GPS
A fost o perioada cand sa ai un device de tipul GPS-ului in masina era ceva foarte util, mai ales pentru calatoriile din afara orasului. Mai nou, smart phone-urile sunt echipate cu GPS, harti si tot cei ai nevoie, asa ca in suportul tau de pe parbriz sta acum telefonul tau. Asta daca nu ai computer de bord.

[caption id="attachment_30883" width="448"] sursa: automotive17.blogspot.com[/caption]

Camerele foto digitale
Daca te pasioneaza fotografia vrei un aparat foto profesionist, atunci acesta este intr-adevar un motiv pentru care sa nu te limitezi la telefonul mobil. Camerele foto digitale insa nu mai sunt chiar atat de atractive, avand in vedere camerele cu care sunt dotate acum telefoanele mobile. Unele dintre ele au chiar camera de 12mp, mai buna decat o "sapuniera" de rand, si scot poze de o calitate incontestabila.

[caption id="attachment_30884" width="400"] sursa: www.tentechnologies.com[/caption]