4 Accesorii inedite pentru bauturi
1/10121
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Bautorii inraiti apreciaza orice noutate in materie de accesorii pentru activitatea lor preferata. Fie ca este vorba despre un magnet de frigider cu desfacator de bere sau dopuri pentru sticla de vin care au forme si culori ingenioase, orice este bine-venit.

Chiar daca nu esti cel mai mare consumator de alcool, poate iti plac sucurile si ai aprecia un gadget care sa iti raceasca rapid bautura, nu-i asa

Haideti sa vedem o selectie de diverse obiecte conexe bautului care par atragatoare si pica la fix in momentele de consum, fie el bahic sau nu.
Paharul fara fund
Amatorii de vin pot acum sa se bucure de paharul ideal: cel care se incarca singur, constant. Evident, dupa ce incarci rezerva cu vin, poti bea linistit, iar la fiecare gura pe care o sorbi, paharul se incarca la loc ca si cum nici nu te-ai fi atins de el. Pacat ca distractia dureaza cam cat continutul unei sticle de vin.

[caption id="attachment_32341" width="444"] sursa: www.ripleys.com[/caption]

Sonda racitoare
Tot pentru amatorii sticlelor de vin avem o noua inventie care vine in ajutorul lor. Nu-i asa ca sunt enervante momentele in care sticla de vin este prea calda si iti vine sa pui gheata in pahare Iata ca acum exista o sonda care se introduce in sticla dupa ce o desfaci, iar in capat are un dop, pentru a se inchide etans. Gheata din sonda raceste timp de 45 de minute, dupa care ai liber la pus in pahare.

[caption id="attachment_32342" width="458"] sursa: premier-scantrade-innovation.blogspot.com[/caption]

Cuburi de gheata destepte
Aceasta inventie nu numai ca iti poarta de grija, dar arata si foarte cool. Aceste cuburi de gheata electronice se pun in pahar si din verzi devin rosii atunci cand ai consumat deja prea mult alcool ca sa mai poti conduce. Desi in Romania legea cu privire la consumul de alcool la volan nu este ca in alte parti, tot este o inventie simpatica, chiar daca o folosesti doar ca sa te distrezi alaturi de prieteni.

[caption id="attachment_32343" width="450"] sursa: www.coolest-gadgets.com[/caption]

Papucii cu alcool
O invetie ingenioasa pentru amatorii de alcool: acesti papuci au spatiul din talpa rezervat bauturii tale preferate, pe care poti sa o iei cu tine oriunde, in ideea ca la unele concerte din parcuri nu ai voie sa consumi alcool. Tot ce trebuie sa faci este sa iei papucul si sa-i scoti dopul. Cheers!

[caption id="attachment_32344" width="350"] sursa: www.trendhunter.com[/caption]