askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Sunt Ion si pandesc focuri

Sunt Ion si pandesc focuri

2/23707
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Iti va placea si vei aprecia mai mult ceea ce faci atunci cand vei citi ce trebuie sa indure altii pentru a castiga un ban cinstit. Meseria e bratara de aur si nimic nu este josnic in ceea ce o priveste. Munca innoblieaza pe om, cu atat mai mult meseriile din randurile urmatoare despre care banuiesc ca nici nu stiai ca exista.

Prinzator de furnici. Omul insarcinat cu aceasta meserie trebuie sa sape in pamant dupa furnici, iar apoi sa le duca tefere si nevatamante pentru a fi utilizate in laboratoare sau ferme.

Strangator de creiere. Rolul celui care practica aceasta meserie este sa fixeze capul unui animal pe masa, sa-i crape craniul in doua, iar apoi sa-i extraga creierul.

Panditor de focuri in padure. Dupa cum ii spune si numele, aceasta meserie implica un om care sa pazeasca padurea dintr-un turn si sa semnaleze orice ar putea insemna sau produce un incendiu. Nu e chiar atat de rau, dar banuiesc ca la un moment dat ajungi sa te plictisesti.

Testator de mobila. Sunt companii de mobila care angajeaza persoane special pentru a le testa durabilitatea si stabilitatea produselor.

Receptorii de mirosuri. Datoria acestora este sa adulmece ziua intreaga subsuoara unor oameni munciti, iar mai apoi sa-i ajute pe cei care fabrica deodorante.

Crescator de regine. Si nu orice fel de regina, ci pe cea a stupului...

Crescator de iarba. Adica de droguri. Bine, o fac intr-un scop caritabil: pentru a fi studiata mai apoi in universitati, dar si in companiile cu profil chimic pentru cercetarile legate de insecticide.

Separator de sexe. Ce presupune acest job Sa constati daca puii de gaini sunt masculi sau femele, iar apoi sa ii separi.

`Vanatorul` de riduri. Si nu orice fel de riduri, ci pe cele pe care le face pielea pantofilor. Ca tu sa ii cumperi perfect intinsi, un `vanator` de riduri are ceva de munca...

Andrei, AskMen.ro

Cauta in site