askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Sa regreti ce ai facut, decat ceea ce nu ai facut!

Sa regreti ce ai facut, decat ceea ce nu ai facut!

2/23781
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00


O viata traita la cote maxime, o viata care cu greu ar putea fi povestita intr-un volum de 1000 de pagini. Prestanta, eleganta si rafinament, profesionalism si respect pentru munca celorlalti. Initiativa si determinare, curaj. O intalnire cu maestrul Sergiu Nicolaescu , inseamna mai mult decat cinci carti citite. Dar lucrul cel mai valoros pe care l-am invatat a fost ca este mult mai bine sa regreti ce ai facut decat ce nu ai facut. Pentru un tanar de varsta mea, nu poate fi nimic mai dureros decat sa fi facut deja aceasta greseala.Foto: Tiberiu Crisan

Cu cea mai mare sinceritate, mi-au trebuit vreo doua zile sa asimilez tot ceea ce am avut de invatat din aceasta intalnire pe care o voi tine minte toata viata. Sa stai in fata unui om cu atata experienta de viata in spate si sa incerci sa-l intrebi despre Internet, metafizica, sa simti ca dai tot ce poti si totusi sa nu fie suficient, pentru ca, pur si simplu, e de prea mult timp aici ca sa-l mai surprinda ceva, este o experienta unica!

Chiar si acum, cand incerc sa va spun ce a insemnat pentru mine, imi dau seama ca nu am cuvinte care sa poate reda incantarea personala si mandria profesionala. De fapt, abia acum ma gandesc la asfel de lucruri, pentru ca in momentul acela nu imi trecea decat un sigur lucru prin cap: faptul ca ma aflu fata in fata cu maestrul Sergiu Nicolaescu!

Va las sa va bucurati de interviu si va urez vizionare placuta!

Vizionati interviul cu Sergiu Nicolaescu


P.S. A se viziona cu rabdare si pregatiti pentru o mare incarcatura afectiva!

Ana Maria Paraschiv