askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Primul meu job

Primul meu job

2/23757
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ma intreb pana si eu care a fost primul meu job.Primul meu job de orice fel sau primul meu job adevarat, sau prima chestie pe care am facut-o si am fost recompensata in bani.

Sunt intrebari asemanatoare dar raspunsurile sunt total opuse si discriminante.
Primul interviu la care am fost era pentru ocuparea unui post vacant de asistenta in parlament. Imi placea cum suna, insa in urma interviului nu am ramas decat cu gustul amar al unui posibil blow job facut parlamentarului si cu mai multi bani in buzunar. Deci asta nu e un job.

Al doilea interviu a fost urmat intr-adevar de un job si anume picolita intr-un restaurant cu circuit inchis din capitala. Este interesant sa lucrezi in felul asta cu oamenii, mai ales cand oamenii sunt de un anumit rang social.

Am lucrat cam 8 luni, pana intr-o dimineata cand m-am trezit si am spus: "de azi nu mai am chef de servici". In ziua aia nu am avut chef de nimeni. De serviciu nu am mai avut chef nici in lunile urmatoare; multumesc lui Dumnezeu ca nu aveam nevoie de bani. Imi era teama la primul meu job sa nu vars ceva pe clienti sa nu sparg farfuriile sau paharele de cristal ieftin cumparate din Obor. Sefu` era mereu agitat si cu fata la cearceaf, dar era dragut, ii iertam aproape toate iesirile de nebunie cand imi zambea.

In primul job inveti cel mai mult. In primul meu job am invatat, dragii mei, ca barbatii imbatranesc mai frumos decat femeile. Am invatat ca o femeie este intr-adevar puternica dar numai un barbat ii ofera aceasta putere pentru ca ii da atentie. De multe ori cand ajungeam seara tarziu acasa, desi sleita de puteri, ma opream in parc pe banca mea ascunsa; ma intindeam, inchideam ochii si-mi priveam ziua, ii priveam pe toti atent, apoi obsesiv de repede ca o derulare. Unii veneau eleganti si dichisiti cu gesturile stangace si pline de emotie (prima intalnire), altii erau total degajati de parca lumea le statea la picioare (in unele cazuri chiar asa era); acolo am invatat ca supararea celor indragostiti este ca o ploaie de primavara, ca oamenii ce se iubesc ajung sa semene intre ei.

Mi-a placut primul meu job am invatat atatea.Primul meu job adevarat a fost director de resurse umane la o firma de dulciuri. Acolo am invatat si partea mai putin frumoasa a omenirii.Ura, raca, invidia, egoismul, snobismul; toate cele.

Deci, dragii mei, acum ma reculeg in joburi mai putin dureroase dat fiind ca am mari probleme cu personalitatea; deseori nu am chef de nimic. Este bine de urmat ca sfat, jobul trebuie ales in functie de ceea ce esti tu capabil sa faci; sa fi eficient tocmai pentru a progresa si a avea satisfactii materiale. dDaca iti vei alege un job in functie de salariul primit; vei stagna, daca il vei alege in functie de ceea ce-ti place vei avansa si vei urca si din punct de vedere financiar.

floaredecolt, Editor strictmasculin.ro