askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Persuasiunea in Negocieri, Publicitate si Vanzari

Persuasiunea in Negocieri, Publicitate si Vanzari

2/23825
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
"A devenit din ce in ce mai dificil sa poti atrage atentia asupra produselor tale, sa poti convinge pe cineva de utilitatea si importanta serviciilor tale. Ajung la constiinta oamenilor doar acele mesaje ce poarta in ele o combinatie unica de frumusete, putere si mister". Cu aceste cuvinte isi va incepe Ronald Amsler, directorul NLP Institut Zrich, workshopul interactiv "Persuasive Advertising, Negotiating and Selling", ce se va desfasura intre 15 si 18 decembrie 2005 in Sala Agat a "U" Business Center Bucuresti.ᅡ
Cu toate ca publicului roman i-au fost deja oferite traducerile catorva carti fundamentale despre persuasiune, precum si ocazia de a participa la conferinte si seminarii sustinute de diferiti specialisti, foarte multi au ramas pe buze cu intrebarea: "Dar cum se pun in aplicare toate aceste concepte Cum le pot folosi pentru a aduce o noua calitate si eficienta in activitatea mea de marketing, branding sau negocieri" Or Ronald Amsler este unul dintre foarte putinii traineri capabili sa va invete nu doar ce anume trebuie transmis, ci mai ales cum se structureaza un mesaj persuasiv, de mare impact.

De mai bine de zece ani, acest seminar este apreciat in Elvetia si Germania tocmai pentru ca pune la dispozitia participantilor tehnicile ingineriei persuasiunii - metoda prin care rezultatele devin repetabile, predictibile si consistente. Mesajele persuasive sunt adresate simultan constientului si inconstientului, avand ca efect senzatia ca oferta era ceva dorit de multa vreme, iar ofertantul o persoana simpatica si demna de incredere. Multe dintre clipurile publicitare premiate in ultimii ani la Festivalul Ad'Or au fost construite, voit sau intuitiv, prin aplicarea acestor metode, astfel ca valoarea lor este bine verificata si in Romania.

Este o ocazie excelenta de invatare activa pentru toti cei interesati de puterea lor de convingere, de rezultatele pe care le pot obtine dand mult mai mult impact mesajelor lor, de capacitatea de a crea directii bine definite in invalmaseala de atractii vagi si dorinte nedefinite din mintea clientilor sau partenerilor lor. Asemeni atator altor seminarii organizate de firma Competent Consulting, si acesta se va desfasura intr-o atmosfera extrem de relaxata si placuta, beneficiind de suport de curs extensiv, de un mare numar de exercitii practice si de o indrumare atenta a fiecarui participant. Fiindca in seminarile sale, echipa Competent Consulting pune baza in primul rand pe instalarea de aptitudini, invatarea rapida si dobandirea de competente practice.

Asa ca daca in timp ce citeati aceste randuri, v-ati dat seama de marile avantaje profesionale si personale pe care vi le poate aduce participarea la seminar, profitati chiar acum de aceasta oportunitate. Noi deja am pus pariu cu Ronnie ca majoritatea participantilor vor trece de stadiul de agat, rubin, safir si chiar smarald, ajungand sa straluceasca asemeni unor diamante ale persuasiunii.

Dupa un an dificil si inconstant, oferiti-va cel mai grozav cadou de Craciun:
- mesaje cu impact sporit,
- o capacitate mai mare de a atrage atentia si
- usurinta de a-i convinge pe cei din jur.
Asa ca incepand cu data de 15 decembrie 2005, toti cei ce doresc sa-si slefuiasca diamantul persuasiunii au intalnire cu Ronald Amsler, in Sala Agat a U Business Center!

Mihai Popescu, Editor Askmen.ro