La Snick Ambalaje sunt disponibile ambalaje din carton pentru prajituri - afla mai multe aici
1/11240
calendar_month 22 Mai 2023, 00:00
Snick Ambalaje este furnizor de ambalaje de unica folosinta. Un real ajutor pentru cei din domeniul HoReCa. De aici pot fi comandate diverse tipuri de ambalaje, de la pungi de hartie si tacamuri vrac sau individuale ambalate la ambalaje din carton pentru prajituri. Cei care detin o firma de catering, care au o rotiserie sau o unitate de cazare cu restaurant sunt printre clientii acestui furnizor. De asemenea, cei care au cofetarii, gelaterii, patiserii isi pot face de aici aprovizionarea in ceea ce priveste stocul de consumabile.

Sa descoperim gama de ambalaje din carton pentru prajituri. In prima faza nu pare sa fie vorba de ceva atat de complicat de ales. La o atenta si amanuntita analiza ne dam seama ca fiecare detaliu conteaza. Daca esti interesat sa impresionezi clientii si sa le oferi acestora o experienta culinara extraordinara, afla despre ambalajele altfel, de calitate, dar si cu design deosebit.

Cum sunt alese ambalajele din carton pentru prajituri

Desigur ca interesul este de a opta pentru cele de calitate, la un pret extraordinar de bun. Pe site-ul Snick Ambalaje vom gasi oferte, dar si stoc suficient de astfel de ambalaje. In general la mai toate produsele exista optiunea ca acestea sa fie comandate bulk, la bax, set sau chiar palet, existand si reduceri in unele cazuri - in functie de valoarea comenzii.

Iata si ce conteaza in mod special la aceste tipuri de ambalaje:

-  Sa fie sigure. Asta inseamna un carton suficient de gros, incat sa nu se rupa, sa nu se umezeasca usor, in egala masura fiind important sa nu transfere vreun miros in produsele din interior. Sau, cel putin sa nu influenteze in vreun fel aroma acestora.

-  Sa fie estetice. Este prea banal sa pui delicioasa prajitura intr-o folie de hartie. Designul ambalajelor folosite joaca un rol important. Ambalajele disponibile la Snick Ambalaje nu fac abstractie de nevoia unui print interesant cu care sa cuceresti vizual clientii. Pot fi alese cutii cu fereastra, cu tot felul de contraste cromatice, cu happy birthday print si culori vibrante.

-  Sa fie practice. Cutiile pentru tort sau orice alt tip de ambalaj pentru deserturi nu ar trebui sa impuna dificultate in manevrare. Sa fie usor de deschis/inchis si folosit.

-  Sa aiba un cost rezonabil. Desigur ca in raport cu tipul de produs si toate calitatile sale conteaza si care este bugetul disponibil. La acest furnizor sunt indeplinite si aceste criterii. In plus, sunt ocazional si promotii

- 10% reducere la toata comanda pentru valori mai mari de 2500 de lei sau 3% reducere pentru comenzile la un produs bulk.

Cine este Snick Ambalaje

Despre acest furnizor este posibil sa fi auzit, daca nu chiar local - fiind furnizor buzoian. Este una din cele mai bune surse pentru achizitia consumabilelor precum pungi, caserole, boluri sau alte ambalaje. Are inclusiv oferte pentru export, iar in acest sens cei interesati vor afla mai multe din pagina oficiala.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau
comenzi@snick-ambalaje.com