askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Investeste inteligent - cum poti gasi cea mai buna oferta imobiliara din Bucuresti?

Investeste inteligent - cum poti gasi cea mai buna oferta imobiliara din Bucuresti?

4/46223
calendar_month 21 Sep 2015, 00:00
Fiecare isi doreste sa aiba o locuinta doar a lui la un moment dat. Nu este insa deloc usor sa strangi banii necesari cumpararii unui apartament, nicaieri in tara si cu atat mai mult in Bucuresti. Cu toate acestea, este una dintre cele mai importante nevoi si merita sa lucrezi si sa investesti pentru a reusi sa o depasesti.

Iar cumpararea locuintei potrivite depinde de foarte multi factori, pentru ca fiecare are in minte o definitie diferita pentru apartamentul de vis. Asadar, iata care sunt cele mai importante caracteristici pe care ar trebui sa le iei in considerare, dar si la ce nevoi trebuie sa raspunda un aparatament in Bucuresti, conform unei statistici facute recent printre tinerii romani.

Amplasarea este foarte importanta

Daca te-ai orientat spre un asamblu rezidential nou construit, trebuie sa iti faci mai putine griji in privinta dotarilor pe care le vor avea apartamentele, pentru ca ele vor fi cel mai probabil la standarde ridicate. Insa, cel mai important ramane amplasamentul - cartierul in care doresti sa cumperi.

Asta pentru ca, de multe ori, chiar acest aspect devine cel care dicteaza si pretul de achizitie. Un bloc in centrul orasului costa mai mult si fiecare sector are zonele sale exclusiviste si scumpe. Insa, ca si revers, fiecare sector vine si cu oferte mai ieftine. Spre exemplu, oferta de vanzare garsoniere Militari a devenit una dintre cele mai cautate de pe piata din capitala, tocmai pentru ca este vorba despre un cartier situat aproape de centru, cu mijloace de transport in comun si cu centre comericale foarte apropiate.

Spatiu si confort la preturi accesibile

Un apartament bun este cel care asigura necesarul de spatiu al persoanelor care locuiesc in el. Este esential ca o familie sa aiba suficient de mult loc si, de aceea, o garsoniera nu este deloc potrivita pentru astfel de locatari. In schimb, mult mai potrivite sunt apartamentele cu mai multe camere aᅡᅡ doua, trei sau chiar vilele. Si oferte bune de achizitie se gasesc si pentru apartamente cu 2 camere Apusului, sau pentru apartamente cu 3 camere Apusului situate in sectorul 6 al capitalei.

Familiile care au unul sau doi copii sau care abia s-au casatorit, dar se gandesc inca de pe acum la marirea familiei pot sa ia in considerare astfel de oferte atat din punctul de vedere al spatiului oferit, cat si datorita dotarilor si pretului extrem de competitiv din aceste zone.

Investitiile inteligente = rezultate pe termen lung

Exista doua categorii de cumparatori de locuinte: cei care isi pot permite foarte multe si cei care trebuie sa faca compromisuri pentru a putea gasi un apartament bun raportat la suma de bani pe care o au la dispozitie.

Daca faci parte din cea de-a doua categorie, trebuie sa fii sigur ca investitia pe care doresti sa o realizezi nu va fi totusi o povara. Sa cumperi o casa in ziua de astazi, daca nu dispui de toata suma de la inceput, presupune cateva sacrificii financiare pe o perioada destul de lunga de timp si compromisuri. De aceea trebuie sa fii mereu gata sa renunti la pretentii, pentru ca este de-a dreptul imposibil sa ai o casa buna, situata intr-o zona perfecta, utilata lux, dar si ieftina.

Un apartament in Bucuresti este o investitie

Atunci cand isi cumpara un apartament, majoritatea persoanelor se gandesc ca isi vor petrece in el cel putin cativa ani, iar in timp vor ajunge sa il inchirieze. Asta daca nu ii luam in considerare si pe cei care fac asta din prima.Asadar, chiar daca te gandesti sa te muti cu familia sau vrei sa te stii inca din timpul studentiei in propria garsoniera, niciodata nu vei sti ce se intampla in viitor, iar investita intr-un apartament bine situat si nou, indiferent cu cate camere, este una care poate sa aduca mai multe beneficii decat crezi. Odata mutat intr-o noua locuinta ulterior, iti poti inchiria apartamentul in care ai stat candva.

Multe persoane cred ca un apartament in Bucuresti reprezinta ceva exclusivist si, de accea, nu se grabesc sa cumpere. Insa, daca esti dispus sa cauti, exista foarte multe variante la indemana, in cartierul Militari dar si in alte zone la preturi de pana in 50000 de euro, daca ne referim la apartamente cu 2 sau 3 camere.