askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Interviu cu Mihai Dobrovolschi

Interviu cu Mihai Dobrovolschi

2/23801
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00


Mass-media a devenit unul dintre cele mai ravnite domenii de activitate. Tinerii din Romania isi doresc sa lucreze in aceasta arie, insa cine poate spune cum sa faci meseria asta bine.

Dobrovolschi, cu "schi", iti va spune ca se numeste, pentru ca tine foarte mult ca numele sa fie bine inteles. Nu pentru ca ar putea sa te duca cu gandul la originile sale poloneze si nobile, ci pentru ca stie mai bine decat oricine ce inseamna respectul pentru integritatea unei persoane, mai ales daca este vorba despre un profesionist.

Asculta interviul cu Mihai Dobrovolschi

Avand o experienta de 10 ani in radio, Mihai Dobrovolschi, director de programe la Radio Guerrilla, poate sa spuna ce inseamna sa fii un bun om de media.

Sa fii un profesionist in mass-media inseamna mai mult decat o meserie, inseamna un mod de viata. Nu este o profesie pe care sa o poti lasa la serviciu atunci cand programul s-a incheiat. Este mai degraba un fenomen care te vrajeste inca de la primul contact si de care devii dependent. Functioneaza ca un magnet, ca un magnet care devine din ce in ce mai puternic. Insa, pentru ca aparentele pot fi inselatoare, hai sa vedem daca Mihai reuseste sa va lamureasca despre ce inseamna sa fii om de media.

Ana-Maria Paraschiv, Redactia Askmen.ro