askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Descopera 5 motive pentru care e bine sa muncesti

Descopera 5 motive pentru care e bine sa muncesti

2/23466
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Chiar daca sefii sunt tot mai greu de suportat, colegii te enerveaza cu ciudateniile lor si munca iti ocupa cea mai mare parte dintr-o zi, aceasta are beneficiile sale.

Te tine departe de saracie

Chiar daca este un cliseu, daca ai un loc de munca ai si bani in buzunar. Iar cand ai bani in buzunar ai acces la ingrijire medicala, la medicamente, la cursuri de fitness, inot etc, care te ajuta sa te mentii sanatos. De asemenea, atunci cand ai un serviciu si bani, iti permiti sa ai o dieta sanatoasa si echilibrata.

Ai servicii medicale gratuite

Atunci cand esti angajat, beneficiezi de asistenta medicala gratuita, dar si de servicii medicale pentru care nu trebuie sa platesti. Asigurarea de sanatate este extrem de importanta, intr-o lume in care imbolnavirile sunt tot mai frecvente.

In plus, asigurarea de sanatate te poate scuti de tot felul de cheltuieli, pe care le poti avea pentru analize.

Te ajuta sa te simti conectat

Munca si oamenii alaturi de care lucrezi te ajuta sa te simti conectat, sa ai o viata sociala cat mai activa si diversa. La locul de munca iti poti face prieteni cu care sa iesi in oras dupa programul de munca, la care sa te destainui atunci cand nu te simti bine si care sa iti ofere ajutor atunci cand ai nevoie. Toate aceste lucruri sunt deosebit de importante pentru confortul tau psihic.

Te ajuta sa te recuperezi

Studiile au demonstrat ca persoanele care au suferit din cauza unei boli se pot recupera mai repede si mai bine daca se integreaza in mediul de lucru si petrec mai mult timp la serviciu. Faptul ca te implici intr-un proiect si ca dezvolti relatii cu oamenii din jurul tau, contribuie favorabil la recuperarea fizica, dar mai ales psihica.

Te mentine in priza

Daca stai acasa si faci aceleasi lucruri in fiecare zi, incepi sa te simti plictisit, iar timpul va trece foarte greu. In schimb, atunci cand ai un job, nu vei avea ocazia sa te plictisesti si vei aprecia timpul liber petrecut singur sau cu prietenii si familia.