askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Cum sa-ti pierzi timpul la munca?

Cum sa-ti pierzi timpul la munca?

2/23587
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Am sase metode perfecte de pierdut timpul la munca. Chiar daca nu recomand aceste tehnici nimanui pentru ca sunt periculoase, daca as avea un loc stabil de munca probabil ca le-as aplica. Deocamdata sunt propriul meu sef si nu muncesc pe timpul nimanui.

6.Jocurile pe calculator

Desigur, jocurile pe calculator sunt cu siguranta metoda cea mai buna de a pierde timpul la munca. Am lucrat la un moment dat cu cineva care era atat de lenes, incat se juca toata ziua pe calculator in loc sa munceasca. Avea monitorul asezat in asa fel incat nimeni sa nu vada ce face (seful se uita des pe fereastra spre birouri). A fost prins si concediat in cele din urma.

5.Chatting-ul

Si vorbaria pe net este o metoda excelenta de omorat timpul. ¬Ce faci acum¬ ¬Sunt la munca.¬ Esti in pauza¬ ¬Nu, muncesc¬. Daca esti la munca si muncesti, atunci cum de vorbesti pe net Astepti telefoanele sa sune sau ce se intampla

4.Discutiile cu alti colegi

Si asta nu inseamna sa-ti faci prieteni doar cu cei de langa tine si cu angajatii companiei, ci si cu clientii care intra in sucursala/birou/etc. Stii cum se spune, timpul trece mai repede daca te distrezi.

3.Nu faci niciun fel de munca

Cand nu faci nimic pentru munca, se poate considera timp pierdut. Asa ca daca vrei sa pierzi timpul intr-o zi de serviciu, impinge totul de pe birou incat sa nu ajungi cu o intindere de mana si doar stai degeaba.

2.Trage un pui de somn in toaleta

Mareste timpul petrecut la baie si dormi putin. Daca te descurci cu mirosurile dubioase de acolo, ai gasit o metoda perfecta sa pierzi timpul. Pune-ti capul pe rezervorul veceului si inchide ochii.

1.Foloseste telefonul in scopuri personale

Foloseste toate minutele pe care le ai pe telefon de la munca in scopuri personale si numai cand esti la serviciu. In acest fel pierzi si timpul de munca si nici nu te plictisesti.

Cauta in site