askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Cum sa iti faci blogul mai popular - 7 sfaturi utile

Cum sa iti faci blogul mai popular - 7 sfaturi utile

2/23458
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ai un blog foarte interesant si vrei sa il faci cunoscut Widgeturile si programele speciale de indexare nu sunt intotdeauna suficiente in acest sens. Iata cateva modalitati prin care iti poti face blogul popular, super rapid.

Acorda atentie designului

Modul in care arata o pagina de internet este deosebit de important. Cu cat este mai luminoasa, mai aerisita, cu atat cititorii vor petrece mai mult timp pe blog si vor reveni cu placere.

Inscrie-te in comunitatile pentru bloguri

Pe site-urile de socializare exista nenumarate grupuri de bloggeri, acolo unde te poti integra rapid si iti poti promova site-ul. In plus, aici poti cunoaste tot felul de oameni, care iti vor da sfaturi utile despre cum te poti face cunoscut in aceasta bransa.

Scrie posturi pentru alte bloguri

Cauta cele mai populare bloguri de nisa si ofera-te sa scrii cateva materiale pentru acestea, cu conditia sa iti ofere un link catre blogul tau.

Afiseaza doar continut unic

Fie ca este vorba despre text sau imagine, ar fi bine sa publici doar continut unic, original, fara texte copiate (cu exceptia cazului in care vrei sa faci o analiza, o comparatie etc.) Oamenii nu intra pe blogul tau pentru a citi lucruri pe care le-au mai vazut si in alta parte, ci pentru a descoperi lucruri noi.

Actualizeaza-ti blogul periodic

Este destul de greu sa gasesti timpul necesar pentru a actualiza blogul in fiecare zi, dar daca vrei sa ai succes si sa devii cunoscut, ar fi bine sa postezi cateva ceva de cel putin trei ori pe saptamana.

Schimb de linkuri

Cauta cativa bloggeri care sunt dispusi sa iti ofere linkuri la ei pe blog, cel putin pentru o luna de zile. In schimbul acestora insa trebuie sa negociezi sau pur si simplu sa te rogi sa ai noroc de o persoana care vrea sa te ajute benevol, fara sa aiba nicio pretentie in schimb.

Fa-ti o pagina de Facebook

Retelele de socializare te vor ajuta sa iti promovezi articolele si blogul in general. Tot de aici poti aduce cititori noi pe site, pe care sa ii fidelizezi intr-un fel sau altul.