askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Cum folosesti Pinterest pentru afacerea ta in 5 pasi

Cum folosesti Pinterest pentru afacerea ta in 5 pasi

2/23456
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Pinterest este cea mai mare retea de socializare, imediat dupa Facebook si Twitter. Numai in ultima luna aceasta a avut peste 104 milioane de utilizatori. Astfel, Pinterest este un site care iti poate mari considerabil numarul de vizitatori si care este ideal in momentul in care vrei sa iti maresti si promovezi afacerea.

Pe Pinterest iti poti promova afacerea cu elemente vizuale, insa este necesar sa ai activitate si sa iti optimizezi contul.

1. Posteaza multe imagini

Fiind vorba despre un site de socializare bazat pe imagini, Pinterestul nu te va ajuta daca nu publici imagini. Prezinta, prin fotografii, domeniul de activitate al companiei si serviciile pe care le oferi. In acest fel, imaginile publicate de tine vor fi preluate si de alti utilizatori.

2. Posteaza linkuri

Fiecare imagine pe care o postezi trebuie sa fie insotita de un link catre pagina de internet a afacerii tale. Doar in acest fel vei putea sa atragi vizitatori, care pot deveni, ulterior, clienti.

3. Optimizeaza contul de Pinterest

Site-ul de socializare pune utilizatorilor la dispozitie nenumarate optiuni, care ajuta la optimizarea paginii, astfel incat aceasta sa fie cat mai personalizata. In plus, pagina ta de Pinterest poate fi optimizata din punct de vedere SEO, pentru o indexare excelenta. Scrie cu atentie numele companiei tale, dar si cuvintele cheie reprezentante pentru afacerea ta. Acelasi lucru este valabil si pentru imaginile publicate.

4. Integreaza widgetul in site

Site-ul tau poate avea o legatura si mai buna cu Pinterest. Tot ce trebuie sa faci este sa integrezi widgetul pe toate paginile site-ului web. In acest fel utilizatorii vor putea sa iti promoveze si ei, mult mai usor, imaginile cu produsele si serviciile pe care le oferi.

5. Urmareste utilizatorii importanti

Gaseste userii care pot deveni clienti si urmareste-i pe site-ul de socializare. In acest fel, ei vor urmari contul tau, vor distribui materialele publicate de tine si iti vor promova astfel afacerea. In mod evident, trebuie sa ai activitate si sa pui watermark pe imaginile care iti apartin, care reprezinta afacerea.