askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Cele mai de succes branduri ale anului 2011

Cele mai de succes branduri ale anului 2011

2/23153
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sa construiesti o afacere si un brand de succes, necesita multa munca. Mai jos va oferim un top al celor mai de valoare, inovative, relevante si etice companii din lume, realizat de revista portofolio.com. Chiar daca Apple este lider in lista celor mai bune 25 de branduri in afaceri, exista categorii in care multe companii au reusit sa ajunga pe primele locuri ale indutriei lor, chiar daca nu sunt brand-uri cunoscute international.

Brandurile de top in tehnologie

Tehnologia a ajuns printre cele mai valoaroase afaceri in aceasta era moderna. Cu produsele lor inovative precum iPad, e-reader, cloud computing etc, aceste companii dirijeaza lumea.

1. Apple

2. Sony

3. HP Printers

4. Microsoft

5. Adobe

Brandurile de top in transporturi si tursim

Si afacerile in transporturi si tursim au inceput sa-si revina la normal in ultimii ani. Asta si datorita cresterii in calitate si in cantitate in domeniul hotelier. Problema cu pretul carburantului pentru calatoriile aviatice pare sa se rezolve si ea, dupa ce companiile au inceput sa ofere servicii suplimentare pasagerilor pe aceeasi bani.

1. Southwest

2. Holiday Inn Express

3. JetBlue Airways

4. Courtyard by Marriott

5. Marriott Hotels

Branduri de top in telecomunicatii

Usurinta de a discuta rapid cu partnerii de afaceri, clienti, potentiali clienti si interlocutori, nu a fost niciodata mai importanta, in special in era hiper-conectata in care traim. De la internet la WiFi, comunicarea nu ar fi atat de simpla fara acesti distribuitori.

1. Verizon Wireless

2. Verizon

3. Vonage

4. AT&T

5. US Cellular

Branduri de top in retail

Afacerile nu au nevoie de terapie in vanzari, insa au nevoie de magazine profitabile si dedicate, astfel incat sa ajute la eficientizarea companiilor. Serviciile pentru clienti, locatiile multiple si varietatea de produse sunt cheia succesului in aceasta categorie.

1. Staples

2. FedEx Office

3. The UPS Store

4. Best Buy

5. Office Depot

Branduri de top in finante si asigurari

Marea recesiune a fost un referendum pentru doua mari categorii ¬ tehnologie si banking. In timp ce tehnologia a trecut rapid de criza, serviciile financiare inca se chinuie. Luminita de la capatul tunelului incepe sa se zareasca insa, in special datorita faptului ca majoritatea creditorilor si firmelor de investitii se concentreaza pe imblanzirea conditiilor pe care antreprenorii trebuie sa le indeplineasca pentru a incepe o afacere.

1. Visa

2. Visa Business Card

3. The Vanguard Group

4. MasterCard Business Card

5. Geico

Branduri de top in servicii

Companiile de orice talie, fie ele mici medii sau gigante, nu pot functiona de unele singure. Si cand vine vorba de delegarea serviciilor ¬ precum curierat, e-marketing, angajari si recrutari, suport sau recuperare, urmatoarele branduri sunt acolo sa ofere o mana de ajutor.

1. UPS

2. FedEx

3. Constant Contact

4. Monster

5. Intuit