askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Cele mai bune site-uri pentru freelanceri

Cele mai bune site-uri pentru freelanceri

3/34002
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sa iti gasesti un job in calitate de freelancer este de cele mai multe ori un lucru greu de realizat si ai nevoie de un pic de noroc. Exista cateva site-uri unde se posteaza oferte speciale pentru freelanceri, ceea ce iti usureaza cu mult munca de cautare.

Cu cat cauti mai mult, cu atat ai sanse mai mari sa gasesti job-uri platite mult mai bine pentru mai putine ore lucrate si nu foarte mult efort.

Iata care sunt cele mai tari dintre ele.
oDesk
Aceasta platforma are atat oferte pentru profesionisti, cat si pentru incepatori, cu clienti din intreaga lume. Cele mai multe sunt slab platite, dar ai sanse sa gasesti si clienti dispusi sa plateasca sume maricele.

Trebuie sa-ti faci un cont si apoi te poti uita in toate ofertele, cautand in functie de abilitatile tale. Aplici pentru orice doresti si daca esti angajat sau chemat la interviu, poti vedea orele de munca sau statusul proiectului direct pe oDesk. Ai grija ca profilul tau sa fie ingrijit, pentru ca si clientii se pot uita peste pagina ta.

[caption id="attachment_34009" width="240"] sursa: neelakurinji.com[/caption]

Elance
Elance ofera o gama larga de oferte pentru toate tipurile de freelanceri. Si aici ai nevoie de un cont si un profil ingrijit. Apoi poti licita suma pentru care poti realiza proiectul din oferta, iar daca iesi in avantaj fata de suma licitata de ceilalti aplicanti si fata de abilitatile lor, atunci clientul va alege sa lucreze cu tine.

Nu uita sa iti treci contul in care se va face plata. Viramentul si finalizarea proiectului se vor face prin intermediul platformei.

[caption id="attachment_34010" width="250"] sursa: pinterest.com[/caption]

Craigslist
Desi toata lumea il stie ca pe un site unde se fac schimburi si vanzari, Craigslist este de fapt o platforma foarte buna unde se gasesc joburi pentru freelanceri. Aici te duci pe orasul pe care il cauti din Romania sau din alte tari si apoi alegi categoria jobs sau gigs. Poti aplica urmand instructiunile ofertei, insa ai grija sa nu dai de vreo teapa.

Aceasta platforma este o sursa de oportunitati extraordinare si nu te costa nimic sa o folosesti.