askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Cat valorezi ca angajat?

Cat valorezi ca angajat?

2/23691
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Salariul il primesti in urma unei activitati pe care o desfasori si il folosesti in scopuri personale. Dar daca banii pot fi transformati in altceva, ce poate fi transformat in bani Tu cat valorezi din punct de vedere financiar

Persoanele isi stabilesc asteptarile financiare intr-un mod pur egocentric, raportandu-se la efortul personal, nevoile personale si respectiv, la complexitatea jobului, ignorand astfel singurul criteriu eficient de stabilire a salariului: rezultatele pe care le poti produce pentru angajator.

Companiile de top nu sunt organizatii de caritate si au ajuns sa aiba succes pentru ca au stiut sa serveasca simultan clientul si angajatul.

Angajatorul nu este interesat de nevoile financiare ale angajatului, de efortul pe care l-ai depus pentru a-ti finaliza studiile, ci el are nevoie de competenta, scrie careerexperts.ro.
Pentru angajat, nevoile financiare au resorturi emotionale puternice.

Pentru a afla valoarea reala ca angajat, in bani, ai nevoie sa gandesti practic si sa te autoevaluezi, urmand cativa pasi.

In primul rand, descopera-te pe tine, afla care sunt cunostintele, abilitatile si atitudinile tale cele mai valoroase. Converteste in rezultate si afla cat de mari sunt efectele pozitive pe care le poti produce cu profilul tau.

Intreaba-te daca poti sa imbunatatesti platforma IT, sa vinzi, sa cresti cota de piata, sa motivezi o echipa, sa inveti oamenii.

De asemenea, afla care sunt salariile care se platesc pentru oameni care produc rezultate similare cu ale tale si afla cat de multe persoane exista pe piata cu profilul si capacitatile tale, si care este cererea pentru ele.

Daca sunt putine, la mare cautare, iti permiti sa fortezi nota si sa obtii un salariu peste piata. Daca esti doar unul din miile de doritori de job intr-un domeniu, nu esti intr-o pozitie favorabila.

Toate aceste raspunsuri iti vor da o imagine despre tine. Daca nu esti multumit de ceea ce rezulta, este momentul sa te gandesti serios la dezvoltarea ta personala.

ziare.com

Cauta in site