askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Calitatile unui Freelancer de succes

Calitatile unui Freelancer de succes

calendar_month 26 Mai 2020, 00:00
Unii oameni spun ca freelancing-ul este stilul de cariera al viitorului. Drept urmare, multi oameni se intreaba cum sa fii freelancer si care sunt castigurile nete in urma prestarii de servicii. Ramaneti cu noi pana la final pentru a descoperi diferenta de castig.

Pentru a calcula salariul net - brut acceseaza calculator-salariu.net Un studiu realizat de UpWork și Freelancers Union arata ca in urmatorul deceniu, mai mult de jumatate din forta de munca din intreaga lume va lucra independent.

Iata cateva descoperiri mai interesante ale studiului: in prezent, exista 57,3 milioane de oameni care fac o forma de freelancing La ritmul actual de creștere, expertii prevad ca 86,5 milioane de lucratori vor deveni freelanceri Freelancerii contribuie la 1,4 miliarde de dolari la economia americana Freelancerii au in medie 4,5 clienti in fiecare luna 71% dintre cei chestionati spun ca tehnologia i-a ajutat sa obtina mai multa munca in ultimul timp Invata cum sa fii freelancer si citeste care sunt principalele atu-uri pe care trebuie sa le ai.

Echipamente de lucru Calculator desktop sau laptop performant Conexiune la internet rapida și stabila Un sistem organizat pentru a factura clientii Software special, daca este nevoie (Photoshop pentru design grafic etc.) Echipamente speciale, daca este nevoie (camera pentru fotografie etc.)

Merita pietele independente?

Pe scurt, da.

Cum sunt platit

Asigurati-va ca scrieti o factura pentru fiecare lucru pe care il livrati. Fiecare. Singur. Lucru. Optiunile includ: Facturati-le in avans pentru o depunere (cum ar fi jumatate din pretul proiectului), apoi cealalta jumatate cand livrati produsul final.

Solicitati-i sa plateasca in avans sau in intregime dupa finalizare. Facturati-le lunar, bi-saptamanal sau pe calendarul unic pentru fiecare proiect.

 

Cauta in site