askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Birouri ideale pentru orice angajat

Birouri ideale pentru orice angajat

2/23699
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ar fi frumos ca in fiecare dimineata sa te trezesti nerabdator pentru a te reintoarce la serviciu, nu Sa mergi la birou cu zambetul pe buze si sa-ti salte inima de bucurie atunci cand treci pragul companiei pentru care lucrezi. Desigur, pentru ca acest lucru sa fie posibil ar trebui sa iti si placa ceea ce faci, dar presupunem deja ca am bifat acest aspect. Vei fi uimit sa vezi cum isi rasfata unele companii angajati pentru a ii relaxa si pentru a le stimula creativitatea.

Sediul Pixar

Pentru ca sunt geniali, cei de la Pixar nu ar putea lucra decat intr-un mediu sclipitor. Nu as putea sa imi imaginez ca echipa creativa e nevoita sa stea cateva ore pe zi pe scaune inconfortabile, sa lucreze pe birouri vechi de lemn si certandu-se intre ei pentru a afla cine a blocat imprimanta.

Nu au cubicle-uri, ci mai degraba casute din lemn pentru fiecare angajat in parte, mobilier interesant si lumini difuze.

Ce sa mai, locul arata mai ceva ca in povesti, pare foarte relaxant si cu siguranta este unul productiv. Jos palaria in fata lui Bohlin Cywinski Jackson, tipul care a conceput amenajarea.

Sediul Red Bull

Probabil ca echipa de la Jump Studios, cea care le-a pus la punct sediul celor de la Red Bull, gustase putin din bautura energizanta inainte de a incepe sa lucreze pentru acest proiect.

Totul este futuristic, stralucitor, iar cel mai mult m-au impresionat scarile rulante. Probabil au fost construite special pentru angajatii care nu si-au servit inca doza de Red Bull dimineata.

Sediul Google din Zurich

Despre el am mai vorbit. Nu stiu cat de productiv poate fi un loc de munca atat timp cat ofera angajatilor tobogane, sali de biliard, camere de relaxare, piscina, o bara pentru pompieri, iar lista nu se opreste aici.

Unde mai pui ca angajatii castiga o suma obscen de mare pentru a lucra pentru una dintre cele mai puternice companii din lume

Sediul Mother din Londra

Mother este o faimoasa agentie de publicitate din Marea Britanie, iar arhitectul Clive Wilkinson a fost insarcinat cu conceperea unui spatiu de lucru relaxant.

Este suficient sa privesti imaginea de mai sus si sa iti dai seama ca a facut o treaba excelenta, oferindu-le creativilor de la Mother tot confortul si relaxarea necesare unei bune sesiuni de... creativitate.

Ce mi s-a parut interesant este faptul ca s-a optat pentru construirea unui singur birou, lung de 72 de metri, la care lucreaza toti angajatii agentiei.

Cauta in site