askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Afaceri pe care le poti demara de acasa

Afaceri pe care le poti demara de acasa

2/23474
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Iti doresti sa ai mai mult timp liber Sau poate nazuiesti sa fii propriul tau sef Indiferent care iti este motivatia, afla ca este in puterea ta sa incepi propria afacere si nu oricum: din intimitatea locuintei tale. Iata cateva idei!

1. Blogging

Ai talent la scris In acest caz, ai putea sa scoti bani frumosi din blogging - cu conditia sa scrii constant, sa tratezi subiecte interesante intr-un mod profesionist si sa iti promovezi blogul. De indata ce vizitatorii si comentariile se vor inmulti, vei sti ca esti pe drumul cel bun, iar ofertele de reclame nu vor intarzia sa apara (poti incerca, pentru inceput, reclame via Google Adsense).

2. Contabilitate

Daca ai studii in domeniu, poti practica activitatea de contabil chiar si din fotoliul de acasa. Poti incepe prin a-ti ajuta amicii cu afaceri proprii, dupa care iti poti extinde afacerea si la necunoscuti. Profesionalismul si recomandarile te vor ajuta sa devii un contabil de succes, cu clienti numerosi si venituri pe masura.

3. Meditatii

O afacere care poate veni in completarea unui alt job pe care il ai deja, meditatiile iti pot aduce venituri frumusele, cu conditia sa te pricepi. Poti incepe prin a acorda meditatii cunoscutilor ori copiilor lor, urmarind sa ajungi in stadiul in care vei putea organiza grupuri pentru a castiga mai eficient sume nu tocmai mici de bani.