askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Afacerea ta poate fi un succes!

Afacerea ta poate fi un succes!

2/23663
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Indiferent de ramura in care se incadreaza afacerea pe care tocmai ti-ai deschis-o, ai nevoie sa stii cum anume iti poti castiga viitorii clienti, intr-un mod sigur si ieftin.

Promovarea traditionala, in care sunt incluse spot-urile publicitare, radio sau anunturile in ziar, sunt din ce in ce mai scumpe, iar pretul lor difera de la cantitate la calitatea dorita, numarul de difuzari, ora de difuzare, si nu numai.

Pentru inceput, cel mai indicat pas pe care trebuie sa il faci, este sa lovesti piata on-line. Un site construit pentru a fi inteles si utilizat de toata lumea, este o oportunitate pentru tine de a le arata clientilor exact ceea ce tu doresti sa le oferi.

Idei:

Fii capabil sa descrii in 10 secunde afacerea de care te ocupi.
Sponsorizeaza un eveniment local.
Ofera un discount clientilor tai, daca data viitoare se intorc cu un nou client.
Rasfata-ti clientii ori de cate ori poti, indiferent daca sunt clienti fideli sau nu afacerii tale. Important este ca ei sa isi doreasca sa revina si a doua oara.
Ai rabdare. Lucrurile marete nu se construiesc in 24 de ore, dar pot sa dispara intr-o secunda. Persuasiunea si competitivitatea pe piata sunt cruciale.
Genereaza in presa existenta afacerii tale.

Majoritatea investitoriilor au la un moment dat nevoia de a face un imprumut. Un buget investit la inceput nu va face fata pe parcurs niciunei activitati atent dirijate pe hartie.

Trebuie sa iti cunosti interesul cat mai bine si sa faci o retrospectiva a felului in care a decurs afacerea ta pana in momentul de fata. In urma acestei analize, trebuie sa te gandesti la viitor si sa iti marchezi un punct pe scara succesului pe care vrei sa il atingi.

Cauta in site