askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Adio Microsoft, dar raman cu tine

Adio Microsoft, dar raman cu tine

2/23843
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cand spui Bill Gates spui Microsoft si timp de ani la rand `cel mai bogat om din lume`. Cel putin asa stateau lucrurile pana zilele trecute. Magnatul si-a anuntat retragerea din Microsoft Corporation la targul international de echipamente IT si produse electrocasnice CES, `Consumer Electronic Show`, desfasurat in perioada 7 ¬ 10 ianuarie la Las Vegas.

De 17 ani de la fondarea companiei, este pentru prima data cand multimiliardarul nu va avea niciun post in cadrul acesteia. In discursul final, parintele Microsoft a vorbit despre planuri de viitor si despre dorinta sa de a activa in continuare in sfera comunicatiilor si IT-ului.

Gates a mai declarat ca este sigur ca personalul companiei se vor descurca si fara prezenta lui si ca va ramane in interiorul acesteia pentru a supraveghea unele proiecte in care este implicat.

Bill Gates s-a nascut la 28 octombrie 1955 si a revolutionat lumea computerelor, iar din 1995 si pana 2007 a fost intotdeauna cel mai bogat om din lume, conform publicatiei `Forbes`. Anul trecut insa, a fost devansat de mexicanul Carlos Selim Melu.

O multime de celebritati din variate domenii de activitate, de la muzica, film si pana la politica, au pus mana de la mana si au realizat un filmulet foarte amuzant in care ii explica lui Bill Gates de ce nu-l pot angaja acum ca a ramas fara serviciul sau de zi cu zi.

Vizionare placuta!Andrei Georgescu, AskMen.ro