askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  Abilitati profesionale de scos din CV

Abilitati profesionale de scos din CV

2/23476
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
CV-ul este aliatul tau de nadejde in cautarea unui job si, drept urmare, este indicat sa contina informatii utile pentru angajator. Ai obiceiul sa inserezi detalii redundante Iata cateva abilitati profesionale pe care este recomandat sa le omiti din CV!
Abilitatea de a scrie la calculator
Cu toate ca inca mai exista profesii care implica abilitatea de a scrie rapid la calculator, cu o viteza de aproximativ 80 de cuvinte pe minut, cel mai adesea nu este necesar sa treci in CV faptul ca te descurci excelent la acest capitol. Angajatorii vor presupune automat ca stii sa scrii la calculator si ca viteza ta de tastare este cel putin decenta.
Cunoasterea unor limbi straine
Stapanirea unor limbi straine la un nivel avansat este o abilitate importanta, demna de trecut in orice CV. Totusi, tine cont de urmatoarele: oricat de bine ai stapani o limba straina, asigura-te ca o cunosti la fel de bine (daca nu chiar mai bine) pe cea materna. Angajatorii nu vad cu ochi buni greselile gramaticale, de ortografie etc. ale candidatilor. In plus, este recomandat sa treci in CV doar acele limbi straine relevante pentru jobul vizat.