askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  4 joburi de cosmar pe care nu le vrea nimeni

4 joburi de cosmar pe care nu le vrea nimeni

2/23496
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
La un moment dat, fiecare dintre noi a descoperit un job atat de revoltator, incat a recunoscut ca n-ar face asta nici pentru toi banii din lume, fara sa fie capabil sa intelega cine s-ar cobori la asa ceva si pentru ce. Ei bine, chiar daca nu esti constient de asta, exista joburi si locuri de munca populate de persoane cu alte calitati si aptitudini decat ale late, care majoritatii ni se par de cosmar.

1. Gunoier

Desi te uiti la ei cu dispret si dezgust, gandeste-te ca orasul s-ar scalda in munti de gunoaie daca n-ar exista cei care golesc zilnic toberoanele si le duc la groapa de gunoi.

In plus, acesti barbati lucreaza in orice fel de conditii meteo (frig, zapada, ploaie, viscol) si isi infig adanc mainile in tone de scutece murdare, oua stricate si resturi zemoase, ca sa nu mai vorbim de mirosul de care nu scapa prea usor.

2. Gastroenterolog

Uneori, cele mai grele misiuni sunt cele in care trebuie sa cautam bine in interiorul nostru. Si nu vorbim deloc aici de regasirea spirituala. Gnadeste-te numai ca tot ce mancam noi pleaca intr-o excursie printr-un intestin lung de peste 7 metri, iar cand o problema apare pe traseu numai un sigur doctor ne poate ajuta: gastroenterologul. El este cel care cunoaste toate procesele misterioare prin care trece mancarea dupa ce e bagata in gura, cel care pune diagnosticul problemelor de stomac si care gaseste leacul la toate misterele. Cu tot respectul pentru munca lui, nu ne vom bucura niciodata sa-l vedem.

3. Curatatorii de toalete mobile

Acest job este o combinatie intre cel de gunoier si cel de gastroenterolog, insa mult mai dezgustator decat amandoua la un loc. Data viitoare cand ai nevoie de o toaleta mobila si gasesti curatenie in ea, trimite un gand bun persoanei care tocmai si-a facut bine jobul pentru ca nu putini se incumeta sa se ocupe zilnic cu asa ceva.

4. Minerul

O categorie de oameni ponegriti pe nedrept, uneori, minerii sunt niste persoane extrem de curajoase si rezistente. Ei lucreaza la adancimi la care si aerul refuza sa coboare, intre pereti de pamant instabili, care se pot surpa la orice zgomot, plini de praf si supusi unui numar mare de afectiuni care ii vor urmari pe viata.