askmen.ro  »  Hobby  »  Bussines  »  3 afirmatii interzise la interviul pentru job

3 afirmatii interzise la interviul pentru job

2/23450
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Interviul reprezinta ultimul pas in drumul tau catre obtinerea jobului de vis. Vrei sa te asiguri ca il parcurgi ca la carte Iata 3 afirmatii pe care nu ai voie sub nicio forma sa le rostesti!
1. "Imi cer mii de scuze ca am intarziat"
Afirmatia nu ar trebui sa fie rostita niciodata la un interviu de angajare dintr-un motiv foarte simplu: nu ar trebui sub niciun chip sa intarzii. Angajatorul nu este interesat de motivele care te-ar fi putut determina sa nu ajungi la timp, asa ca, daca nu vrei sa pornesti interviul cu stangul, asigura-te ca nu va fi cazul sa faci afirmatia de mai sus.
2. "Ii urasc pe social-democrati, pedelisti etc."
Politica este un subiect sensibil, prin urmare nu ar trebui abordat niciodata la un interviu pentru un job. Singura situatie acceptabila este atunci cand aplici pentru un loc de munca in politica.
3. "Fostul meu sef era dement"
Chiar daca afirmatia este 100% adevarata, abtine-te sa o formulezi la interviul de angajare. Facand afirmatii negative despre fostul tau sef, nu vei reusi decat sa iti creezi o imagine nefavorabila in ochii posibilului viitor angajator. In definitiv, acesta s-ar putea gandi ca nu te opreste nimic ca, ulterior, sa faci afirmatii similare si despre el!