askmen.ro  »  Going Out  »  Teatre  »  Teo va deschide show-ul lui Pablo Francisco de la Bucuresti!

Teo va deschide show-ul lui Pablo Francisco de la Bucuresti!

4/44932
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Teo, binecunoscutul comediant roman, a fost ales de managementul lui Pablo Francisco pentru a deschide show-ul ce va loc pe data de 4 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Pablo Francisco vine pentru prima data in Romania, in cadrul "Live and Kickin' Tour", acesta fiind organizat de Livehouse Comedy.

Debutul lui Teo, Teohari Claudiu, in lumea stand-up comedy a avut loc acum mai bine de noua ani, in 2004, initial ca un hobby si part-time job, doi ani mai tarziu alegand sa se dedice in totalitate acestui domeniu.

Cu multa experienta acumulata de-a lungul timpului, Teo vorbeste, cu umor negru si sec, despre maruntisurile din viata de zi cu zi, care se pot intampla oricui (teribila lovitura la degetul mic de la picior, intrebarile stupide, discutiile cu iubita etc.), diseca diverse automatisme de comportament si stereotipii, punand totul intr-o lumina usor ironica, cu un aer sincer mirat, de parca atunci le-ar fi descoperit si el.

Iar oamenii rad pentru ca se recunosc, se identifica si se simt "partasi" la glumele sale. In ultimii ani, Teo a devenit o prezenta constanta pe scena Club 99, alaturi Vio si Costel, fiind totodata unul dintre cei mai apreciati performeri de stand-up din Romania.

Toamna aceasta, Teo va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti, fiind ales ca opening act pentru show-ul Pablo Francisco chiar de catre reprezentantii artistului. Pablo se va afla la cea dintai vizita in Romania, spectacolul sau fiind programat pe 4 noiembrie, urmand a se desfasura integral in limba engleza. Biletele au preturi cuprinse intre 100 - 260 de lei si pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro.

http://youtu.be/9snrVYChh_A