Costel - opening act pentru show-ul lui Dylan Moran!
1/10643
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Costel, unul dintre pionierii stand-up-ului romanesc, va deschide show-ul lui Dylan Moran ce va avea loc la Cinema Scala din Bucuresti.

Dylan Moran, supranumit si "Oscar Wilde al comediei", va ajunge pentru prima data in Romania pe 8 octombrie, show-ul fiind organizat de Livehouse Comedy.

Unul dintre primii reprezentanti ai miscarii de stand-up comedy din Romania, Costel Bojog si-a inceput cariera ca actor, imediat dupa absolvirea Universitatii Nationale de Teatru si Film din Bucuresti.

In 2004 a inceput sa devina tot mai interesat de fenomenul stand-up comedy alegand sa-si dedice mare parte a timpului liber show-urilor organizate in cluburile de profil.

Lucrurile au evoluat rapid iar Costel a devenit unul dintre cei mai cunoscuti performeri ai genului, astfel ca in 2006, din hobby, activitatea de stand-up a devenit full time job cu nenumarate reprezentatii in cluburi de specialitate si nu numai, devenind unul dintre rezidentii Club 99.

Sketch-urile sale abordeaza teme dintre cele mai diverse, de la natura umana pana la stereotipuri, tipologii, droguri, relatii sau ironii ale vietii de zi cu zi, naturaletea cu care isi dezvolta subiectele si talentul narativ garantandu-i succesul. Costel a sustinut nenumarate show-uri atat in cluburi, sali de spectacole, cat si in cadrul unor evenimente corporate,
avand inclusiv cateva turnee nationale la activ.

Costel este o prezenta constanta si pe marele ecran, actorul putand fi vazut si in distributia unor filme ca "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" sau "Amintiri din epoca de aur", ambele premiate in cadrul festivalului de film de la Cannes.

Pe 8 octombrie, Costel va fi prezent in deschiderea show-ului pe care Dylan Moran, "cel mai bun performer de stand-up comedy in viata" dupa cum il descriu jurnalistii de la Le Monde,ᅡ il va sustine in premiera in Romania, pe scena Cinematografului Scala din Bucuresti. Biletele sunt disponibile la pretul de 125 de lei pe www.myticket.ro, evenimentul fiind organizat de Livehouse Comedy.