LA MAMA deschide restaurantul de pe faleza Cazino Mamaia!
1/10304
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Litoralul romanesc va fi luat cu asalt de 1 mai, iar acum cei care prefera marea au toate argumentele posibile sa faca aceasta alegere. Vremea este incredibil de frumoasa si se pare ca si oferta de pe Litoral va fi la nivelul asteptat.

De exemplu, apreciatul lant de restaurante LA MAMA deschide localul ᅡdin Mamaia chiar maine si isi va intampina oaspetii pana pe 7 mai cu cele mai bune meniuri. Locatia restaurantului este pe faleza Casino Mamaia din statiune, asa ca pe langa meniurile gustoase va veti bucura si de peisajul frumos al locatiei.

LA MAMA din Mamaia a pregatit atat meniuri speciale pentru cei care vor sta pe Litoral doar cu ocazia zilei de 1 Mai, cat si pentru turistii care isi vor prelungi vacanta si vor petrece Sarbatorile Pascale aici. Asadar, de 1 mai sau de Paste, la micul dejun, pranz sau cina, veti fi intampinati de cea mai buna echipa LA MAMA.

Cu alte cuvinte, aveti toate motivele sa fugiti din nebunia orasului pana la mare pentru ca, in mod cert, pe o vreme atat de frumoasa nu se sta in casa!