Horia Virlan gateste la Carnavalul Medieval de la Castelul Corvinilor
1/10501
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Indragitul maestru bucatar Horia Virlan va invita in universul culinar medieval!

Primaria municipiului Hunedoara va invita in perioada 30 august ¬ 1 septembrie la ¬Carnavalul Medieval¬ ce va avea loc la Castelul Corvinilor. In cadrul evenimentului, sambata, 31 august, de la ora 11.00, va avea loc un workshop culinar cu Horia Varlan.

¬Sunt atras de bucataria curata, in care nu sunt utilizate ingrediente ce au fost influentate de produsele chimice. Imi place bucataria traditionala, cea care s-a nascut din nevoia oamenilor de a se hrani, fara ca masa zilnica sa fie impachetata ca fita¬, spune maestrul.

¬Imi place sa calatoresc inapoi in timp prin intermediul gastronomiei si am constatat ca oamenii din trecut aveau o cultura gastronomica, chiar daca limitata la zona unde locuiau, mai echilibrata decat noi, cei din aceste vremuri¬.

In ceea ce priveste meniul, Horia va pregati trei feluri de mancare si anume Mamaliga umpluta si coapta in tuci, Ghiveci de carnuri si Picioare de porc cu usturoi.

Maestrul ii asigura pe gurmanzi ca evenimentul este unul care nuᅡ trebuie ratat. ¬Va fi un sfarsit de saptamana cu piese de teatru, muzica si jocuri medievale, mancare buna si multa, multa distractie!¬

Pe Horia Varlan il puteti urmari intr-un nou sezon ¬Cireasa de pe tort¬, din septembrie, numai la Prima TV.