askmen.ro  »  Going Out  »  Restaurante  »  Cafepedia te invita la a 24-a editie a evenimentului Bucate Unicate ? Seara Armenia

Cafepedia te invita la a 24-a editie a evenimentului Bucate Unicate ? Seara Armenia

4/42702
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa ce am avut o calatorie culinara si culturala reusita in Madagascar, miercuri 05 iunie , te asteptam la a 24-a editie a evenimentului Bucate Unicate ¬ Seara Armenia la cafeneaua Cafepedia Romana

Noua noastra destinatie e una plina de istorie si cultura, avand ca simbol muntele Ararat. Bucataria armeneasca reflecta traditia, trecutul si localizarea geografica a tarii, incorporand si influentele exterioare ale popoarelor care i-au cucerit de-a lungul timpului .

Meniul cuprinde lipie traditionala - lavash, tpov tolma, kvorovats cu vinete la gratar, lahmajeoun ¬ lipie cu carne tocata si sos picant, topik ¬ chiftelute armenesti, eetch ¬ salate de legume cu dressing de lamaie si sumac, labneh ¬ dressing de iaurt cu ulei de masline si condimente, salata de naut cu patrunjel si rosii, byorek ¬ trigoane cu spanac si branza, tjvjk ¬ ficat si rinichi cu ceapa si un desert supriza!

Seara va fi intregita de muzica traditionala si oferte turistice special pregatite de partenerul nostru GoTravel pentru Armenia.

Pretul unui meniu complet in stil bufet este de 48 lei si include un welcome drink.

Pentru mai multe informatii te asteptam pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/bucateunicate.

La eveniment se participa numai pe baza de rezervare!

Confirmarea participarii se face pana marti 4 iunie, ora 16:00, la nr. 0721 102 101.