A 20 editie BUCATE UNICATE te duce direct in Thailanda
1/10372
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cati dintre noi nu au visat sa ajunga in Thailanda Un regat de o frumusete absoluta, impodobit cu temple budiste si insule spectaculoase, insufletit de natura exotica si imbibat de traditii.

Alaturi de o istorie fascinanta si o cultura unica, Thailanda se mandreste cu o moderna si cosmopolita capitala si, mai ales, cu un popor prietenos ce-i sustine cu mandrie reputatia de ¬Tara a Surasului¬ si o bucatarie celebra in toata lumea care poate satisface gusturile celor mai mari si mai rafinati gurmanzi din lume.

De aceea noi am decis sa organizam, aici, in inima Bucurestiului, o incursiune senzoriala in bucataria exotica a acestei tari! Te invitam, miercuri 15 mai la editia a 20-a a proiectului Bucate Unicate - seara thailandeza. Am pregatit pentru acest eveniment un meniu cu preparate specifice din care amintim: Hot and sour noodle salad , Tom Yum seafood soup , Roast lime chicken , Mussaman curry with tofu , Red curry pork , Pinapple rice ¬ vegetarian dish , Koh phangan style noodles ¬ vegetarian dish, Baked rice pudding ¬ Thai Style.

Pe langa degustarea bucatelor traditionale thailandeze, la eveniment vei invata mai multe despre cultura thailandeza,ᅡvei beneficia de sfaturile wine managerului Cafepedia, vei asculta muzica specifica, te vei bucura de surprize si de o tombola cu premii. Partenerii nostrii Editura Litera si Go Travel au pregatit multe oferte special create pentru participantii la evenimentul Bucate Unicate : Litera ofera discounturi de pana la 25% la cartile de cooking si travel, iar Go Travel pregateste o oferta speciala de vacanta pentru participantii la eveniment care vor sa calatoresca in Thailanda si sa incerce minunile culinare la ele acasa.

Nu uita, la eveniment se participa numai pe baza de rezervare ¬ asteptam telefonul tau pana marti, 14 mai, ora 16:00!
Despre proiect
Proiectul Bucate Unicate este un concept experiment lansat in 2012 de Cafepedia. Fiecare editie este o fereastra catre experimente culinare unice, catre bucataria altei zone de pe mapamod, un mix in care preparate culinare specifice, bauturile si muzica zonei se intrepatrund si ofera o incursiune culturala, senzoriala in traditiile altor popoare.

Lansat in luna noiembrie 2012, evenimentul a ajuns la a 20 editie dupa ce, a adus in locatia-eveniment Cafepedia Romana retete unicat inspirate din bucataria din Catalonia, Napoli, Anatolia, Hawaii, Cuba, Ungaria, New York, Moscova, Bali , Verona , Creta, La Provence si India de Sud.

Mai mult, la cererea clientilor noi la Cafepedia s-a lansat serviciul Ziua ta de Nastere cu meniu cultural, unicat. Tu alegi zona in care doresti sa iti inviti prietenii si noi iti oferim pasaportul catre destinatia aleasa, iti creem meniul unicat si iti promitem o experienta memorabila, marca Bucate Unicate.