askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Valentina Pelinel face victime pe marile ecrane

Valentina Pelinel face victime pe marile ecrane

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Azi, 28 august, in jurul orei 10.00, Temple Film si MediaPro Pictures au organizat o vizionare de presa a filmului "Dupa Ea", care va avea premiera vineri seara, de la ora 19.30, la CinemaPro din Capitala.

Inca de la inceput mi-a starnit curiozitatea atat distributia, plina de debutanti, cat si povestea: un barbat fericit din toate punctele de vedere care, din cauza obsesiei pentru o femeie, este la un pas sa-si ruineze viata.

"Nu mi-am dorit sa fiu actrita"
Personajul principal, Stefan, este interpretat de Dragos Bucur, un actor cunoscut in special pentru rolurile sale nonconformiste.

De aceasta data, el este un familist convins si un angajat al unei angentii de publicitate, avand mari sanse de promovare.

Cu toate acestea, intalnirea, absolut intamplatoare, cu o femeie misterioasa (Ingrid - rol interpretat de Valentina Pelinel) ii schimba viata.

Astfel, el porneste intr-o cautare disperata, dar si periculoasa a acestei femei, lansand in plan secund atat familia, cat si cariera.

In film, obsesia este top-modelul international Valentina Pelinel. Sigur, o prezenta mai buna pentru acest rol nici nu se putea, chiar daca in film, sotia politicianului Cristian Boureanu nu are nicio replica.

Dupa vizionare, la conferinta de presa, Valentina Pelinel a explicat acest debut ...mut. "Nu mi-am dorit sa fiu actrita si nici nu-mi doresc.

Acest rol a fost potrivit, mai ales ca nu am fost nevoita sa vorbesc. Practic, am facut ceea ce fac deobicei in meseria mea", a spus Valentina Pelinel, care a fost insotita la ...continuare

 

Cauta in site