askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Top 4 premiere cinematografice in luna august

Top 4 premiere cinematografice in luna august

1/13557
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Brave, Magic Mike sau The Watch sunt doar cateva dintre premierele cinematografice ale lunii august 2012. Descopera mai multe detalii despre filmele care sunt pe placul tau, vezi trailerele si bucura-te de o seara la cinematograf alaturi de prietenii tai.

Magic Mike

3 august

Cu Channing Tatum, Alex Pettyfer si Matthew McConaughey in rolurile principale, Magic Mike prezinta povestea lui Mike, un striper profesionist care, desi are tot ce isi poate dori un barbat, el nu viseaza decat la ziua in care va deveni tamplar.

Totusi, acest lucru nu il impiedica pe Mike sa il ia sub aripa sa pe The Kid (Alex Pettyfer), sa il invete pe acesta cum sa fie un stripper bun, cum sa agate femei si sa faca intotdeauna rost de bani.

[[http://www.youtube.com/watchv=j4eqIV-XMnA]]

The Bourne Legacy

10 august

Aaron Cross (Jeremy Renner) are rolul de a scapa de operatiunile de asasinare, planificare de Bryer (Edward Norton). Cross face echipa cu Stephanie Snyder (Rachel Weisz), iar scopul sau final este acela de a inchide operatiunile care il vizau pe Jason Bourne.

[[http://www.youtube.com/watchv=bnsAU3iH6Sk]]

Brave

17 august

Dupa ce are o discutie aprinsa cu mama sa, Merida (arcasa iscusita si o fire razboinica) ia o decizie pe care nu o gandeste foarte mult si pentru care va plati foarte scump. Aceasta ajunge sa tina piept fortelor naturii, se lupta cu magia neagra si cu blesteme foarte vechi, totusi pentru a-si salva familia si poporul de la o soarta cruda.

Brave este o animatie care promite foarte mult si care aduce in prim plan nu doar curajul unei tinere dedicate prietenilor si supusilor, dar care in acelasi timp prezinta frumoasele meleaguri ale Scotiei.

[[http://www.youtube.com/watchv=Y4EZULqhP2E]]

That's My Boy

17 august

Adam Sandler interpreteaza rolul lui Donny, un tanar care ajunge direct in pat cu prima sa iubire o lasa pe aceasta insarcinata. Pentru ca mama copilului ajunge la inchisoare, sarcina de a-l creste pe copil ii revine lui Donny. Desi este depasit de aceasta situatie, Donny reuseste totusi sa creasca un copil bun, care se transforma intr-un adult de succes. Totusi, fiul lui Donny nu vrea sa tina legatura cu tatal sau, pe care il considera un iresponsabil, incapabil de a se purta ca un tata adevarat.

[[http://www.youtube.com/watchv=fPV2L2CGWdQ]]

Autor: Corina Petrea