askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, din 23 august in cinematografe

Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, din 23 august in cinematografe

4/44148
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Din 23 august, Ashton Kutcher revine pe marile ecrane din Romania in rolul geniului Steve Jobs in filmul Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, distribuit de Hollywood Multiplex Operations.

Filmul spune povestea inspirationala si totodata tulburatoare, a omului care a trasat viitorul tehnologiei si a schimbat lumea pentru totdeauna.

De la munca asidua din garajul parintilor sai, pana la cladirea unui real imperiu financiar, drumul lui Jobs nu a fost unul usor. Steve avea capacitatea incredibila de a vedea in perspectiva si de a intelege cum vor arata lucrurile peste zece, cincisprezece ani.

Dar ecranizarea vietii lui Steve Jobs nu ar fi completa fara explorarea partii lui mai intunecate. Scenaristul Matt Whiteley spune ca nu exista geniu fara sacrificiu, iar in cazul lui Jobs cele sacrificate au fost relatiile personale. ¬El nu si-a dorit niciodata in mod expres sa raneasca pe cineva¬, spune Whiteley. ¬Dar nu accepta ca cineva sa-i stea in cale. Daca nu vedeai ce vede el, insemna ca il incetinesti. Da, este adevarat ca au fost oameni care au avut de suferit. S-au stricat prietenii, relatii, dar daca puteai intelege modul in care functiona el, daca puteai sa-ti gasesti locul in cadrul viziunii sale, atunci ii puteai sta alaturi mult timp.¬

Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea prezinta aspectele mai putin cunoscute ale vietii lui Steve Jobs, dar si marile descoperiri care l-au facut pe Jobs simbolul de astazi.

Un film distribuit de Hollywood Multiplex Operations, cu Ashton Kutcher,ᅡ Dermot Mulroney, Josh Gad, Matthew Modine, John Getz, Lukas Haassi J.K.ᅡ Simmons, Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea poate fi vazut din 23 august in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, reteaua Cinema City (Arad, Bacau, Braila, Cluj, Cotroceni, Ploiesti, Sun Plaza, Targu-Mures), Cinema Studio (Bucuresti), Cinema Glendale (Bucuresti),ᅡ Palace (Oradea), Cortina (Oradea).