askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Premierele saptamanii in cinematografe (8 - 10 martie 2013)

Premierele saptamanii in cinematografe (8 - 10 martie 2013)

3/31571
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
ᅡIn aceasta saptamana avem parte de un nou film romanesc difuzat in premiera in cinematografe, de o noua si impresionanta productie Disney cu actori de renume, plus ᅡalte doua premiere.

Daca preferi in general filmele incitante, de actiune, in aceasta saptamana au premiera si doua filme de acest gen, unul cu Dwayne Johnson si unul cu Al Pacino.

In cazul in care doresti sa-ti scoti iubita la un film, poti alege Oz, ea se va bucura de storyline, iar tu de frumoasele Mila Kunis si Rachel Weisz.
Oz: The Great and Powerful
Regia: Sam Raimi
Distributie: Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, James Franco

Un magician de la circ se trezeste in pielea lui Oz (James Franco) si este prins in taramul minunat intr-o lupta intre vrajitoarele Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams).


Pozitia copilului
Regia: Calin Peter Netzer
Distributie: Luminita Gheorghiu, Bogdan Dumitrache

Un nou film romanesc, "Pozitia Copilului" este in regia lui Calin Peter Netzer. Filmul abordeaza relatia dintre o mama dominatoare si fiul ei adult, urmele pe care le lasa aceasta relatie asupra copilului si coruptia sistemului contemporan.


Stand Up Guys
Regia: Fisher Stevens
Cu: Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin

Al Pacino joaca rolului lui Val, care iese din inchisoare dupa o lunga perioada inchis. Intalnindu-se cu doi dintre partenerii sai vechi, isi repovestesc intamplarile trecutului si mediteaza asupra lor. Insa unul dintre ei are un secret periculos.


Snitch
Regia: Ric Roman Waugh
Distributie: Dwayne Johnson, Barry Pepper, Susan Sarandon, Jon Bernthal

Dwayne Johnson joaca rolul unui tata al carui fiu este acuzat pe nedrept de trafic de droguri si primeste o pedeapsa de 10 ani. In incercarea de a-l salva, tatal colaboreaza cu politia si se infiltreaza sub acoperire intr-o retea de traficanti.