askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Premierele saptamanii in cinematografe (5 - 11 aprilie)

Premierele saptamanii in cinematografe (5 - 11 aprilie)

3/33063
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Finalul acestei saptamani nu este foarte generos cu noi cand vine vorba de premiere si avem parte doar de doua filme noi pe marile ecrane.

Asa ca pe 5 aprilie vom avea parte de un film de thriller si actiune cu Gerard Butler si Morgan Freeman si de un film de comedie / drama cu James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens si alte domnisoare. Acesta din urma este interzis sub 18 ani, asa ca ne putem imagina ce ne asteapta.
Olympus Has Fallen (2013)
Regia: Antoine Fuqua
Cu: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman

Tradus "Cod rosu la Casa Alba", filmul se invarte in jurul faptului ca o grupare nord-coreeana lanseaza un atac terorist asupra Casei Albe. In agitatia data de focurile de arma si bombele detonate, chiar Presedintele ajunge sa fie luat prizonier. Astfel securitatea si politia ajunge sa se bazeze in misiunea de salvare pe un fost membru al garzii prezidentiale, care a ramas blocat in cladire fara ca teroristii sa stie de el.


Spring Breakers (2012)
Regia: Harmony Korine
Cu: James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine

Un film despre care s-a tot vorbit anul trecut, "Vacanta de primavara" aduce in prim plan povestea a patru adolescente nebunatice si sexy care decid sa abia o vacanta de primavara de neuitat. Insa pentru asta fac rost de bani jefuind un fast food. Adolescentele petrec deocheat intr-o camera de hotel, apoi sunt arestate si condamnate la inchisoare in timp ce se afla in fata judecatorului mahmure si doar in costume de baie. Gangsterul Alien (James Franco) le scoate pe cautiune si aventura incepe. Interesant de mentionat este faptul ca printre cei care au compus coloana sonora a peliculei se numara si Skrillex.