askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Premierele saptamanii in cinematografe (3 - 9 mai 2013)

Premierele saptamanii in cinematografe (3 - 9 mai 2013)

3/34594
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Pentru cei care au ramas in oras in aceasta mini-vacanta si au chef sa iasa pe undeva, le recomandam sa dea o tura pe la cinematograf, pentru ca weekendul acesta ne aduce trei premiere interesante.

Avem un film usurel, "4.3.2.1 Pentru un Pumn de diamante", un thriller european, "In Casa" si un amalgam de comedie, actiune si drama direct din Statele Unite, "Trage tare si te scoti".
"4.3.2.1. Pentru un pumn de diamante"
Premiera: 3 mai 2013
In regia lui Noel Clarke si Mark Davis, filmul este poveste a patru eleve de liceu, dintre care una intentioneaza sa plece la New York, pentru a-l cunoaste pe un tip cunoscut pe internet. Filmul abunda de clisee tipice filmelor de duzina americane, insa este o sursa de umor (involuntar) pe cinste. Evident ca nu lipsesc urmaririle periculoase, baietii rai si jafuri.

Daca vreti sa radeti copios la un film care nu este o comedie, va recomandam "4.3.2.1.".

[youtube id="aegHMkRzr-4" width="620" height="360"]
"In casa"
Premiera: 3 mai 2013
Premiat deï¿‚Federatia Internationala a Criticilor de Film si cu sase nominalizari laï¿‚Premiile Cesar 2013, iata un motiv cu adevarat bun pentru a merge la cinema weekendul acesta.

Un baiat de 16 ani se infiltreaza pas cu pas in casa si familia colegului sau de clasa, unde gaseste surse de inspiratie pentru eseurile la limba si literatura franceza. Impresionat de talentul deosebit la scris, profesorul sau redescopera placerea de a preda materia unui elev stralucit, spre deosebire de restul mediocrilor din clasa. Lucrurile usor-usor incep sa scape de sub control. Ceea ce incepe ca o gluma cam deplasata se transforma intr-un exercitiu de voyeurism-exhibitionism care ar putea intra sub incidenta legii, iar finalul risca sa devina tragic.

[youtube id=lnDyu-6B5ks" width="620" height="360"]
"Trage tare si te scoti"
Premiera: 3 mai 2013
Avem parte si de putina actiune weekendul acesta cu filmul regizat de Michael Bay, cu Mark Wahlberg si Dwayne Johnson in rolurile principale, "Trage tare si te scoti".

Filmul prezinta actiunile prin care trece un grup de instructori de fitness, imbatati de dorinta de a-si implini Visul American. Ce se intampla cu ei, aflati in cinematografe, din 3 mai.

[youtube id="SEQ8jyvmYtw" width="620" height="360"]