askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Premierele saptamanii in cinematografe (28 martie - 4 aprilie)

Premierele saptamanii in cinematografe (28 martie - 4 aprilie)

3/32703
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
In aceasta saptamana nu mai avem parte de nicio premiera pentru vreun film romanesc, ci doar trei premiere acceptabile: avem un film de actiune cu Bruce Willis, un thriller cu Nicole Kidman si o ecranizare dubioasa dupa o carte a lui Stephanie Meyer.

G.I. Joe: Represalii ii aduce pe Dwayne Johnson si Bruce Willis, asa ca pentru o serie de explozii, lupte si impuscaturi sunteti invitati al cinematograf. S-ar putea ca partenera sa vrea sa va tarasca dupa ea la "Gazda", un fel de "Ziua independentei" mai zaharisit si cu un scenariu mai diluat.

Pentru ce ar merita cu adevarat sa mergeti la cinema in acest final de saptamana ar fi frumoasa Nicole Kidman, care are cateva outfit-uri care o avantajeaza in aceasta pelicula, iar daca si partenera este amatoare de thriller-uri, atunci ai impuscat doi iepuri dintr-un foc.

G.I. Joe: Retaliation

Regia: Jon M. Chu
Distributie: Channing Tatum, Dwayne Johnson, Bruce Willis

Dupa ce multi dintre colegii lor sunt ucisi intr-un atac ce i-a luat prin surprindere, supravietuitorii G. I. Joe pornesc intr-o misiune periculoasa impotriva organizatiei Cobra,´┐écare ii manipuleaza pe liderii mondiali si afecteaza democratia mondiala. Pana si presedintele ii demasca drept tradatori, iar pe langa lupta impotriva organizatiei, echipa trebuie sa incerce si sa-si spele reputatia.Stoker

Regia: Chan-wook Park
Distributie: Mia Wasikowska, Nicole Kidman, Dermot Mulroney

Este tradus "Legaturi suspecte" pentru ca in acest film se intampla constant ceva suspect. Este vorba despre familia Stoker, in care sotul moare, iar nevasta si fiica raman singure. Ulterior apare in peisaj un unchi misterios venit sa le fie alaturi dupa durerea suferita, insa scopurile lui ascunse duc pe cai nebanuite. Le imbrobodeste pe ambele eroine si profita de slabiciunile fiecareia dintre ele.The Host

Regia: Andrew Niccol
Distributie: Saoirse Ronan, Diane Kruger, Jake Abel, William Hurt

Acesta este ecranizarea romanului "The Host" scris de Stephenie Meyer, autoarea seriei "Twilight". In film Planeta este invadata de un o rasa extraterestra invizibila, care pune stapanire pe mintea oamenilor si locuieste in trupurile lor. Intre ei mai raman doar cativa oameni neinfestati, un el si o ea, care incearca sa salveze planeta.