askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Premierele saptamanii in cinematografe (22 - 28 martie 2013)

Premierele saptamanii in cinematografe (22 - 28 martie 2013)

3/32358
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Nu trece saptamana fara o noua premiera romaneasca in cinematografe! Cele patru premiere din aceasta saptamana vin din categorii diferite ale productiilor pentru marile ecrane.

Pe langa filmul romanesc, avem o noua poveste asupra careia si-a intins aripile magice Disney, dar si o animatie distractiva cu preistorici.

Singurul film mai masculin este cea de-a patra premiera, care este mai pe gustul unui barbat.
Domestic
Regia: Adrian Sitaru
Cu: Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Sergiu Costache

Filmul prezinta povestea a trei personaje cu vieti diferite, care traiesc insa in acelasi bloc. Interactiunile zilnice pe care le au unul cu altul le influenteaza viata, la fel si animalele lor de companie. Umor negru, drama, momente absurde, per total ceva care ar merita vazut macar´┐é de curiozitate.


Jack the Giant Slayer
Regia: Bryan Singer
Cu: Nicholas Hoult, Bill Nighy, Ewan McGregor

Dupa ce recent a avut premiera povestea lui Oz, acum vom vedea pe marile ecrane povestea lui Jack si a uriasilor din lumea vrejului de fasole fermecat. De aceasta data Jack fermierul (Nicholas Hoult) deschide din greseala portalul catre lumea uriasilor, care ajung pe pamant si rapesc o printesa, iar el sa va duce dupa ea sa o salveze. Dar batalia de proportii care se va da are si alte implicatii, secrete.


The Croods
Regia: Chris Sanders, Kirk De Micco
Cu: Nicolas Cage, Ryan Reynolds

O familie de oameni ai pesterii se chinuie sa supravietuiasca infruntand zilnic creaturile salbatice ale preistoriei, fara a reusi sa se indeparteze prea mult de casa insa. Tatal autoritar isi invata nevasta si pe cei trei copii sa se teama de lumea din jur si sa fie reticenti la schimbare. Spre norocul lor, un calator apare si ii uimeste cu secretele sale, printre care si cum se face un foc.


Vehicle 19
Regia: Mukunda Michael Dewil
Cu: Paul Walker

Un detinut eliberat pe cautiune intra intr-o cursa nebuna atunci cand descopera ca masina pe care a inchiriat-o intr-un oras strain are in portbagaj o femeie legata fedeles. Toata politia ajunge astfel pe urmele lui, cautand sa o recupereze femeia care este martor intr-un caz cu politisti corupti.