askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Premierele saptamanii in cinematografe (15-22 martie 2013)

Premierele saptamanii in cinematografe (15-22 martie 2013)

3/31934
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Week-end aglomerat in noutati cinematografice. Daca vremea te tine in oras, fa-ti timp sa iesi la un film. Ai parte, saptamana asta, de o gramada de noutati, fie ca vorbim de animatie, fie ca te atrag filmele de actiune. Ce apare in Bucuresti zilele astea, vezi mai jos.
Jack the Giant Slayer
Avanpremiera
Aventuri, Comedie, Fantastic (AP-12)

SUA, 2013. ᅡCu: Nicholas Hoult, Bill Nighy, Ewan McGregor.

Animatie adaptata dupa povestea fermierului Jack care lupta impotriva uriasilor mitologici. Acestia o rapesc pe frumoasa printesa Isabelle si planuiesc sa cucereasca intreaga omenire.

Ruleaza la Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex Ultra, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light.

[youtube id="YZ6aeaGQKUE" width="620" height="360"]

The Croods
Avanpremiera
Animatie, Aventuri, Comedie (AG)

SUA, 2013. Cu: Nicolas Cage, Ryan Reynolds.

Animatie plina de umor despre aventurile traite de o familie preistorica. Aceasta reuseste sa treaca peste greutati gratie unui necunoscut plin de imaginatie. Tot el va conduce familia Crood intr-o aventura de proportii.

Ruleaza la Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex Ultra, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light.
[youtube id="4fVCKy69zUY" width="620" height="360"]

Vehicle 19
Avanpremiera
Actiune, Thriller (N-15)

SUA, 2013. Cu: Paul Walker.

Vedeta din Fast & Furious intra, fara voia sa, intr-o cursa teribila din cauza ¬bagajului¬ din portbagajul masinii sale: o femeie legata. Walker este vanat atat de politie, cat si de cei care doresc sa recupereze masina.

Ruleaza la Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex Ultra, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light.

[youtube id="DJusN7qAlu0" width="620" height="360"]

Condamnat la viata
Premiera
Comedie, Drama, Razboi (AP-12)

Germania - Romania - Belgia, 2013. Cu: Gerard Depardieu, Harvey Keitel, Laura Morante, Bogdan Iancu.

O tragicomedie despre un soldat francez ranit intr-un sat din Transilvania, in primul razboi mondial. Ipu este banuit de soldatii germani de uciderea unui camarad, iar satenii incearca sa arunce vina pe francez, pentru a scapa de represalii. In schimb, pentru acceptarea vinei, romanii ii ofera lui Ipu o recompense si o inmormantare fastuoasa.

Ruleaza la Cinema City Controceni, Cinema City Sun Plaza, Elvira Popescu, Europa, Glendale Studio, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, Movieplex, Patria, The Light.

[youtube id="cJ-PJhlgkXQ" width="620" height="360"]

Razbunare cu stil
Premiera
Comedie, Crima (AP-12)

SUA, 2012, Cu: Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman.

Filmul urmareste povestea lui Harry Dean, hotul care vrea cu orice pret o statuie pretioasa. Aceasta este detinuta de cel mai bogat om din lume. Dean apeleaza la superba Cameron Diaz pentru a-l ajuta in planul sau, dar sfarseste prin a se indragosti de ea.

[youtube id="nq8LwPHBwtY" width="620" height="360"]

Dansatoarea din umbra
Premiera
Drama, Thriller (N-15)

Marea Britanie, 2012. Cu: Clive Owen, Andrea Riseborough, Gillian Anderson.

Filmul ne introduce in perioada tulbure a Belfastului anilor ¬90. Un membru IRA face joc dublu, actionand si pentru serviciul de spionaj britanic, totul pentru siguranta fiului sau.
Ruleaza la Cinema City Controceni, Cinema City Sun Plaza, Cinemateca Union, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, Movieplex, Elvira Popescu.[youtube id="wL2rYhSlILg" width="620" height="360"]

Iubitul meu e zombi
Premiera
Comedie, Horror, Romantic (AP 12)

SUA, 2013. Cu: Teresa Palmer, Nicholas Hoult, John Malkovich.

Planeta este stapanita de zombi, in urma unei epidemii. Un mic grup de oameni inca netransformati in groaznicele vietati lupta pentru supravieturire. Ei primesc un ajutor neasteptat de la un zombi care devine tot mai uman, gratie tinerei Julie.

Ruleaza la Cinema City Controceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPro, The Light.

[youtube id="x3ErWNBX9Rc" width="620" height="360"]